Son donanım arşivi sistem tavsiyesi benzeri

Azo1

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar öncelikle merhaba, donanım arşivi sistem tavsiyesinin stoğu bitince diğer hazır pclere göz atarken bunu buldum,

Kasa toplamaya yeni karar verdim normalde gaming laptop inceliyorum uzun süredir. Bunun donanım arşivi sisteminden eksiği fazlası nedir bilgilendirebilecek olan var mı? O sistemin ortalama performansından ne kadar düşüktür bu sistem? Bir de son olarak bu kasalar normalde bütçemi aşan kasalar ama bi yönden de almışken iyisini alayım uzun süre götürsün beni kafasındayım, yine de 4000-4400 arası kasa önerilerine açığım şimdiden teşekkürler..

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bütün gün boyunca indirimlere, hazır sistem ile tek tek toplama sistem arası fiyat farklarına baktım. Galiba saat 17.00 dan sonra incehesapta cuma indirimleri başlıyor. Ayrıca itopyada da 3. Yıl indirimleri var. İkisini birleştirip toplama pc toplamak mantıklı olur mu? Bir de son olarak r 1600 artık eski bir işlemci gözüyle bakıyorum ama araştırırken r 1600 12 nm diye yenilenen işlemciyi gördüm galiba r2600 ile aynı performansı veriyormuş. Son olarak rx 580 8gb ile gtx 1660 arası performans açısından büyük farklar var mıdır? Bir de laptop almaktan kesin olarak vazgeçtim acaba 144hz monitör önerileri varsa alabilir miyim şimdiden hem size hem diğer arkadaşlara teşekkür ederim

Ürünleri teker teker toplamak ile hazır almak arasında fiyat farkı var. Bu farkın sebebi ise hazır sistemlerin bileşenleri toplu alınıyor ve toplu alınan ürünlerde indirim oluyor. Hazır sistem olarak da Efe Uygaç'ın sistemi iyidir.

Geri