Depresyon hastası olduğumu biliyorsunuz. Son 3 aydır ağır bir şekilde geçiriyordum. Annem devlet hastanesine gidiyorsun hiçbir iyileşme olmadı deyip özele götürdü. Gitmez olaydım. 6 ilaç yazdı. 3 ü yeşil reçeteli ilaç. Yani bağımlılık yapıcı, beyni yavaşlatan ve uyuşturan ilaçlar. Bir tanesi de direkt uyutan ve sersemleten bir antipsikotik yazdı. Çok kötü 1 ay geçirdim. Benim için zordu.
Hayatımın içinden geçti. 2 sini kullanmadım.
Sadece aşağıdaki ilaçları kullandım.
Fonksera 10 mg
Nervium 5 mg
Ketiapin 50 mg
Rimobolan depot 100 mg
Ketiapin ve Nervium içimden geçti.
Kullanmadığım diğer 2 ilacın ismini tam hatırlamıyorum. Biri Akineton idi.
Sonra yine Adana Şehir Hastanesine gittim. Doktorun tepkisi bu ilaçları görünce hangi manyak sana bu ilaçları yazdı oldu.
Diğer tüm ilaçları iptal etti. Sadece Fonksera'yı bıraktı. 2 hafta zorluk çektim ama daha iyi oldum. 2 hafta beni izledikten sonra Rexapin 2.5 mg lik uyku ve iştah desteği ilacı yazdı.
Toparlandım.
Şimdi Kayseri'deyim. Ve dayımın yanında lokantada çalışıyorum. Hem ruhen iyi geliyor hem özgüven kazanıyorum. Hem de paramı kazanıyorum.
4 ay boyunca böle.
Mesajlarınızı görüyordum ama geri dönüş yapmak için parmağımı bile oynatamıyordum. Öyle kötü bir durumdaydım.
Artık sosyal bir hayatım olduğu için sanal alemdeki varlığımı sürdüremiyorum. 2 3 aylık zorlu bir dibe çöküşten sonra daha iyiyim sonra.
Merakta bıraktıysam kusra kalmayın.
Hayatımın içinden geçti. 2 sini kullanmadım.
Sadece aşağıdaki ilaçları kullandım.
Fonksera 10 mg
Nervium 5 mg
Ketiapin 50 mg
Rimobolan depot 100 mg
Ketiapin ve Nervium içimden geçti.
Kullanmadığım diğer 2 ilacın ismini tam hatırlamıyorum. Biri Akineton idi.
Sonra yine Adana Şehir Hastanesine gittim. Doktorun tepkisi bu ilaçları görünce hangi manyak sana bu ilaçları yazdı oldu.
Diğer tüm ilaçları iptal etti. Sadece Fonksera'yı bıraktı. 2 hafta zorluk çektim ama daha iyi oldum. 2 hafta beni izledikten sonra Rexapin 2.5 mg lik uyku ve iştah desteği ilacı yazdı.
Toparlandım.
Şimdi Kayseri'deyim. Ve dayımın yanında lokantada çalışıyorum. Hem ruhen iyi geliyor hem özgüven kazanıyorum. Hem de paramı kazanıyorum.
4 ay boyunca böle.
Mesajlarınızı görüyordum ama geri dönüş yapmak için parmağımı bile oynatamıyordum. Öyle kötü bir durumdaydım.
Artık sosyal bir hayatım olduğu için sanal alemdeki varlığımı sürdüremiyorum. 2 3 aylık zorlu bir dibe çöküşten sonra daha iyiyim sonra.
Merakta bıraktıysam kusra kalmayın.