Yardım Son guncelleme sonrasi oyun cokmeleri

Reaksiyon skoru
2
Herkese selamlar lenovo loq i5 12450hx rtx4050 laptopum son windows 11 güncellemesi ve nvidia dlss 4 sürücüsü güncellemesi sonrası oyunlarda çökme sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Aygıt yöneticisinden sürüm düşür düzelir hocam.

Herkese selamlar lenovo loq i5 12450hx rtx4050 laptopum son windows 11 güncellemesi ve nvidia dlss 4 sürücüsü güncellemesi sonrası oyunlarda çökme sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Ddu ile driver kaldırıp sürüm düşürün bug oluyor olabilr . Son Nvidia driverleri pek stabil değil .

Aygıt yöneticisinden sürüm düşür düzelir hocam.
Reis yaptım windowsun sürümünü düşürdüm nvidia sürücüsünü de düşürdüm fakat yine oyun sırasında çökme oldu ekran takıl kaldı öylece bir şey de yapmama izin vermiyor

Mavi ekran vermiyor mu ?

İnternetten taze 566.36 driver indir şuan bende onu kullanıyorum geforce experience kurma bi halta yaramıyor daha fps düşürüyor. Ddu ile kaldırıp silmeye gerek yok normal driver kurar gibi kur.

Özellikle şimdiye kadar test ettiğim gta 5, battlefield 1 ve snowrunner da yaşadım şimdi başka bir oyunda daha deneyeceğim onda da çökme olacak mı diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten taze 566.36 driver indir şuan bende onu kullanıyorum geforce experience kurma bi halta yaramıyor daha fps düşürüyor. Ddu ile kaldırıp silmeye gerek yok normal driver kurar gibi kur

İnternetten taze 566.36 driver indir şuan bende onu kullanıyorum geforce experience kurma bi halta yaramıyor daha fps düşürüyor. Ddu ile kaldırıp silmeye gerek yok normal driver kurar gibi kur.
Haklısın bende çökmeye başlayınca hem grafik sürücüsünü hem de son windows update i eski sürüme yükledim fakat yine devam ediyor

Özellikle şimdiye kadar test ettiğim gta 5, battlefield 1 ve snowrunner da yaşadım şimdi başka bir oyunda daha deneyeceğim onda da çökme olacak mı diye

Haklısın bende çökmeye başlayınca hem grafik sürücüsünü hem de son windows update i eski sürüme yükledim fakat yine devam ediyor
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

sfc /scannow

Bu 2 kodu çalıştırabilir misin ? Cmd yi yönetici olarak başlatıp. Eğer bu kodlardan sonra da oluyorsa sıcaklıklardan diye tahmin ediyorum.

sfc /scannow

Bu 2 kodu çalıştırabilir misin ? Cmd yi yönetici olarak başlatıp. Eğer bu kodlardan sonra da oluyorsa sıcaklıklardan diye tahmin ediyorum.
Tamamdır deneyeceğim

sfc /scannow

Reis kodları çalıştırdım yaptım fakat yeniden oldu dediğin gibi sıcaklıkta kaynaklı mi bilmiyorum ama laptopum hiç ısınmıyor denecek şekilde oyun oynatıyor ben hic özellikle ekran kartının veya işlemcinin 75° dereceyi geçtiğini görmedim

Son düzenleme:
20250210_142802.jpg

Arkadaşlar bu fotoğrafa bakabilir misiniz ekran en son böyle oldu

Geri