Neler Yeni

son güncellemeden sonra AMD sizde de sapıttı mı

ConquerorXIV

80+ Gold
Öle bişimi varmış la everest psu ile 7500f rx6700 çift monitör ses sistemi kullanıyorum psu değiştirsem fps artarmı hocam 🤣🤣
çift monitör psu ile alakası yok zaten ama enkran kartı yükselttiğnizde değiştirmeniz gerekecek

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
sıkıntı o değil hocam özellikle rx580 li sistemlerde görüyorum amd nin kartları ciddi güç çekiyor eğer dandik bir psu nuz varsa tek kanaldan çok fazla watt veremiyor sonrasında işte takılma donma veya wattman gibi hatalar ile karşılaşabiliyorsunuz birçok amd ekran kartlı pc nin sorununu bu şekilde çözdüm amd ekran kartı kullanırken iyi bir psu kullanmak şart
Mesaj otomatik birleştirildi:

psunun üstündeki 650w yazısı çokta önemli değil tek kanaldan kaç w verdiği önemli hocam umarım anlatabilmişimdir
Benim söyleyişim zaten takılmak içindi bu konuda bilgili olmadığım için bişi diyemem ama Amd kartları sevmemin sebebi ayarlar bölümündeki grafikler kategoriler ndvia tarafında Windows xp gibi. 🤣

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Arkadaşlar amd CPU veya GPU tabanlı sistemler emin olun nadirde olsa parça seçebiliyor.
Rog strix B550A da çok sorun yaşamıştım.Bendeki corsair remlerde sistem mavi ekran,m2 ssd,hdd görmüyordu ara sıra.
Aynı remlerle arkadaşımda sorunsuz çalıştı.Bunu yaşayan bikaç kişiye denk geldim.
şöyle bir örnek vereyim ;
6800xt 650w bronze sertifikalı Deepcool PF650 psu ile sıfır sıkıntı çalışıyordu 1 yılda kullandım.Sonra 6900xt ye geçtim sistemde gözle görülür bir sıkıntı yok.işlemci ağırlıklı oyunlarda yine sıkıntı gözükmesede,hikaye türü oyunlarda takılmalar,fps düşüşleri oldu.Hatta gta5 de oyundan atıyordu. 2.el aldığım 6900xt bozuk diye düşünürken.Psu değişmemi önerdiler.
Deepcool PM850D 850w 80+ Gold psu aldım.Psu değiştikten sonra sistem sorunsuz oyunlarda ne takılma ne fps sorunu olmadı. 2 gündür sıkıntısız.
Amd whattmansız olmaz.Şansa bağlı ayda 1 de verir,günde 5 kez de..😊
22ada2.jpg

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Tekemen
amd yazılım çöp

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Arkadaşlar amd CPU veya GPU tabanlı sistemler emin olun nadirde olsa parça seçebiliyor.
Rog strix B550A da çok sorun yaşamıştım.Bendeki corsair remlerde sistem mavi ekran,m2 ssd,hdd görmüyordu ara sıra.
Aynı remlerle arkadaşımda sorunsuz çalıştı.Bunu yaşayan bikaç kişiye denk geldim.
şöyle bir örnek vereyim ;
6800xt 650w bronze sertifikalı Deepcool PF650 psu ile sıfır sıkıntı çalışıyordu 1 yılda kullandım.Sonra 6900xt ye geçtim sistemde gözle görülür bir sıkıntı yok.işlemci ağırlıklı oyunlarda yine sıkıntı gözükmesede,hikaye türü oyunlarda takılmalar,fps düşüşleri oldu.Hatta gta5 de oyundan atıyordu. 2.el aldığım 6900xt bozuk diye düşünürken.Psu değişmemi önerdiler.
Deepcool PM850D 850w 80+ Gold psu aldım.Psu değiştikten sonra sistem sorunsuz oyunlarda ne takılma ne fps sorunu olmadı. 2 gündür sıkıntısız.
Amd whattmansız olmaz.Şansa bağlı ayda 1 de verir,günde 5 kez de..😊
Alıntıyı görüntüle
arada bi atıyo hocam uyumlu olduktan sonra parçalar 6 ayda 1 falan oda rot balans ayarı XD ŞKSJDLFKJSDFLJSDFLJSDFLKJSDF

ConquerorXIV

80+ Gold
2 senedir kullanıyorum, sıkıntısı olmadı.
dediğim gibi psu tam yükde çalışmıyordur muhtemelen, 3070 taktığınız zaman bela olabilir yani sıkıntı olmasını mı bekliyorsunuz ?
bozulan rampage çok gördüm ve max 1.5 yıl gidiyor ort.

Deepnise

80+
dediğim gibi psu tam yükde çalışmıyordur muhtemelen, 3070 taktığınız zaman bela olabilir yani sıkıntı olmasını mı bekliyorsunuz ?
Benim en değer vermediğim parça psu oldu şimdiye kadar. Daha kaliteli marka çok uzun süre götürebilir ancak kalitesiz olanlarını da kullandım sıkıntı yapmadı hiç. Şans işi vs diyebilirsin tabi ama denk gelmedi. Çıkarırsa akıllanırım tabi :D Ancak sorunsuz devam ediyorum ve görünürde sıkıntı çıkarmayacak. Daha yüksek bir ekran kartında elbet değişirim psu.

Semiramis41

80+ Bronze

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
rampage 750w psu vardı sıfır almıştım. tam 5 yıl kullandım. GT420 kart kullandım son 1 yılda 1050ti kullandım hiç bir sıkıntı yoktu.
sonra rx 580 e geçtim.Geçmez olaydım. psu bir CW yapıyordu.Kemençe show resmen.sonra sistemi sattım. Vallahi psu yu bedava verdim adama
tam senin dediğin olay bence.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Rx6700 kullanıyorum son sürüme geçmeye değer mi o fps arttıran özelik işe yarıyor mu düşük giriş geçikmesi kullanıyorum ama.
knk suan 6700 war ılk gunden berı sorunsuz kullanıyom forza 5 de fps artısı ve dl2de muazzam fps artısı oldu dl2de ultra ayarlar fsr dengelı modda monıtorum 165hz 165fps gordugumu bılıyorum suan 2k monıtor aldım detaylı bır sekılde ıncelıycem aldıgım monıtorde asus vg27aq3a bugun elımde ulastı monıtor guzel begendım 4k60hz desteklıyor gercekten guzel oyunlarıda 2kda gene akıcı bır sekılde oynuyorum dl2de bu sefer 130 fps gordum ustelık 2k da ama daha detaylı ıncelıycem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,594
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom