Neler Yeni

son güncellemeden sonra AMD sizde de sapıttı mı

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
rx6600 üm var eski sürüm kullanıyordum sonrasında yeni sürüme güncelledim güncellemez olaydım cidden sürekli pıt diye ses çıkartım donup kalıyo pc oyuna giriyorum monitörü aç kapa yapmadan siyah ekranda kalıyo deliriyorum ya hani bir firma hiçmi kartlarında test etmeden yayınlar yeni driveri anlamıyorum işlemci konusunda çok başarılı ama ekran kartı konusunda bu şekildeki acemilikleri canımızı sıkıyo hisselerinin düşmesine şaşmamalı
peki hocam ekran kartının eski sürümünü yükleyin

hamzaersoy

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Çöp psuyla AMD ye çamur atma önce paraya kıy psuyu değiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce üslubuna dikkat edeceksin sana millet insanlık yapmış daha ucuz yollu daha çok verim alman için kart önermiş sen kalkıp Allah belanızı versin diyorsun doğrumu bu tabir sence
kime nerede allah belanızı versin demişim? birisi amd çöptür diyince evin barkın başına yıkılıyor sanırım götcağızın tutuşuyor kaldı ki amd’ye çamur dahi atmadım. işte senin gibi evrimini tamamlayamamış neslin tam olarak da problemi bu. asla problem çözmeye odaklı değil de kendi fikrinize aykırı düşen birisini arıyorsunuz sırf laf dalaşına girmek için. millet bana insanlık yapmışmış, yemediğim laf küfür kalmadı bir düşüncem yüzünden? al trollerini de mağarana git hadi gözüm görmesin seni buralarda

efesu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Taş
kime nerede allah belanızı versin demişim? birisi amd çöptür diyince evin barkın başına yıkılıyor sanırım götcağızın tutuşuyor kaldı ki amd’ye çamur dahi atmadım. işte senin gibi evrimini tamamlayamamış neslin tam olarak da problemi bu. asla problem çözmeye odaklı değil de kendi fikrinize aykırı düşen birisini arıyorsunuz sırf laf dalaşına girmek için. millet bana insanlık yapmışmış, yemediğim laf küfür kalmadı bir düşüncem yüzünden? al trollerini de mağarana git hadi gözüm görmesin seni buralarda
Çöp çöp konuşma önce donanımdan anla ondan sonra ahkam kes burda sen kimsin de beni burda görmeyecekmişsin

Top Bottom