Neler Yeni

son güncellemeden sonra AMD sizde de sapıttı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
4070 demek istedin galiba kral onlar ne kadar şuan yeni çıktıklarında galiba indirim vardı o zaman alsaydım diyorum da şuanda alınabilirse bütçem var. Ama 4060 kurtarır yeter dediğim için aldım sonradan sistemi yükseltme fikri var aklımda
60 serisinin superleri yokmuş şimdi öğrendim :d sıkıntı yok o zaman hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
Shappire rx 7700xt nitro + kullanıyorum gayet sorunsuz

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Yıldırım
Asus Dual rx 6700xt kullanıyorum, daha bir sorun görmedim.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
ben geçtim şuan herhangi bir fpste gözler görülür artış yaşamadım sadece bazen bazı uygulamalarda ekran bir anda tüm renkler kızmızı ve tonlarına dönüyordu saniyelik olan bişeydi çok takmıyordum zaten güncellemeden sonra şuana kadar o sıkıntıyı yaşamadım bir daha fakat geçmeye değer mi bilmiyorum çok oyun oynayan birisi olmadığımdan belki benim farketmediğim şeyler olabilir
benimde tek merak ettiğim (AFMF) özelliği her oyunda fps artırıyor ama görüntüde bozulma yada input lag arttırma sorunları olmuyordur heralde.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
benimde tek merak ettiğim (AFMF) özelliği her oyunda fps artırıyor ama görüntüde bozulma yada input lag arttırma sorunları olmuyordur heralde.
Oluyor o yüzden RX 7000 serisi haricinde düzgün calısmıyor zaten. RX 6000 de artan fps hiçbir işe yaramıyor. Eğer 60 fps iken açıp 120 alırsanız 60 fps hissediyorsunuz. 120 akıcılığı olmuyor. RX 7000 de Anti Lag+ var. Onlarda düzgün calısıyor.
%99 fps' i(%1 low) takip edin.

grasdiyas

80+ Silver
24.1.1 sürümünden bahsediyorum
ilk ekran kartım olan rx 6700 yani şu an kullandığım 24.1.1 e güncelledikten sonra valorantta takılma oluyordu sonradan geçti aynı sürümde bunu dışında hiçbir sıkıntı sıkıntı yaşamadım oc bile yaptım wattman yemedim hala fsr a da gerek kalmıyor çoğu oyunda 10gb zaten 1080q kullandığım için fazlasıyla yeterli ama 16gb ram yetmiyor sadece onun dışında ekran kartının yetmediği bi oyun görmedim hala 4060 yerine aldım bu kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

oc yapmamın sebebi hogwarts ta fps düşüktü ama yaramadı işe çünkü ram yetmiyordu

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
Oluyor o yüzden RX 7000 serisi haricinde düzgün calısmıyor zaten. RX 6000 de artan fps hiçbir işe yaramıyor. Eğer 60 fps iken açıp 120 alırsanız 60 fps hissediyorsunuz. 120 akıcılığı olmuyor. RX 7000 de Anti Lag+ var. Onlarda düzgün calısıyor.
%99 fps' i(%1 low) takip edin.
tamamdır ozaman geçmeyeceğim teşekkürler.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
tam birkaç hafta hayret ediyorum amd'de sıkıntı yok diyorum yine bir güncelleme getirip bilgisayarı açılmaz hale getiriyorlar
Ben her seferinde AMD Cleanup Utility ile mevcut sürücüyü kaldırıp indirmiş olduğum yeni sürücüyü kuruyorum. Bu zamana kadar bir sorun yaşamadım AMD'den yana.

kazue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes ÖZDEMİR
24.1.1 sürümünden bahsediyorum
ilk ekran kartım olan rx 6700 yani şu an kullandığım 24.1.1 e güncelledikten sonra valorantta takılma oluyordu sonradan geçti
1 yıldan fazladır kullanıyorum bende de bi aralar oldu şuan bir sıkıntı yok gibi kartın performansını da seviyorum yüzlerce asetto grafik vs. moduna rağmen bana mısın demedi :D hem de powerboost psu kullanıyorum bi aralar takılmalar oluyordu onlar da güncelleme yaptıkça geçti gelen güncellemeleri 2 3 hafta veya 1 1.5 ay sonra yapıyorum o kadar uzun süredir bir sorunla karşılaşmadım. kartı aldığımdan beri herhangi bir oyun çökmesi oyunu açamaması gibi bir durumla hiç karşılaşmadım hem de 1 veya 2 falan da değil direkt hatanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum hayırlısı diyelim teknoloji biraz şans işi amd daha bi şans işi

grasdiyas

80+ Silver
1 yıldan fazladır kullanıyorum bende de bi aralar oldu şuan bir sıkıntı yok gibi kartın performansını da seviyorum yüzlerce asetto grafik vs. moduna rağmen bana mısın demedi :D hem de powerboost psu kullanıyorum bi aralar takılmalar oluyordu onlar da güncelleme yaptıkça geçti gelen güncellemeleri 2 3 hafta veya 1 1.5 ay sonra yapıyorum o kadar uzun süredir bir sorunla karşılaşmadım. kartı aldığımdan beri herhangi bir oyun çökmesi oyunu açamaması gibi bir durumla hiç karşılaşmadım hem de 1 veya 2 falan da değil direkt hatanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum hayırlısı diyelim teknoloji biraz şans işi amd daha bi şans işi
bomba gibi sistem :D ben amd nin programı ile driverleri silip temiz kurulum yapıyorum hep öyle sıkıntı ve ya hata yaşamıyorum hiç

kazue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes ÖZDEMİR
bomba gibi sistem :D ben amd nin programı ile driverleri silip temiz kurulum yapıyorum hep öyle sıkıntı ve ya hata yaşamıyorum hiç
garantisini gittim sordum yoksa ben de powerboosta sırtımı yaslamaktan hoşnut değilim de şuan elimden çıkarabilecek ekonomik durumum yok maalesef umarım sırtımdan bıçaklamaz beni diyelim :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu arada kimse üzerinde durmamış ama 24.1.1 de 120 FPS video çekebiliyor olmanız lazım. Preview' in modlusunu kullanırken baya güzel akıcı videolar çıkıyordu şuan bende bir sebepten dolayı 23.12.1 döndüm tekrar 24.1.1 dönünce foto atarım.

Top Bottom