Neler Yeni

Son kararıma bakarmısınız?

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Şimdi aslında son bütcem 8 bin tl idi ancak. 500 tl zorla çıktim ve 8.500 tl ile âşsagidaki sistemi almaya karar verdim. Sorularıma cevap verieseniz sevinirim.
1.si beni ne kadar uzun götürebilir? 5 6 yılı kesin varmıdır?
2.si daha önce pc oynanamış biri olarak 60 70 fps bile yeterince tatmin eder mi?
3.sü çizim programlarında photshop, Autocad, solidworks ve bazı render işlerinde beni yarı yolda bırakır mı?
4.sü ise bu fiyata hakeden bir sistem olmuş mu?
5. sorum şuan 7 bin tl gözüküyor ama bugün büyük ihtimal alamayabilirim. Kampanya sonrası fiyat pisman eder mi?
6. Ve son Sorum monitör iyi mi? yoksa farklı birsey secmem gerekir mi?
Kasa;
Screenshot_20210516-144719_Samsung Internet.jpg

Monitör; Monitor linki

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Şimdi aslında son bütcem 8 bin TL idi ancak. 500 TL zorla çıktim ve 8.500 TL ile âşsagidaki sistemi almaya karar verdim. Sorularıma cevap verieseniz sevinirim.
2.si daha önce pc oynanamış biri olarak 60 70 fps bile yeterince tatmin eder mi?
3.sü çizim programlarında photshop, Autocad, solidworks ve bazı render işlerinde beni yarı yolda bırakır mı?
5. sorum şuan 7 bin TL gözüküyor ama bugün büyük ihtimal alamayabilirim. Kampanya sonrası fiyat pisman eder mi?
Kasa;
Alıntıyı görüntüle

Monitör; Monitor linki
Apu bir sistem alıp ilerde ekran kartı takman buna göre daha mantıklı fiyat/performans olarak.
Ya da Yeni çıkacak DA Sistemini Bekleyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Unkown Hehehe
monitör baya iyi yalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de alcam nonitör ama param olmadığı için 2. el alcam dırırıııııı (kurumuş boğazım ksajdhasdhasdh)

Farway

80+ Silver
Şimdi aslında son bütcem 8 bin TL idi ancak. 500 TL zorla çıktim ve 8.500 TL ile âşsagidaki sistemi almaya karar verdim. Sorularıma cevap verieseniz sevinirim.
5. sorum şuan 7 bin TL gözüküyor ama bugün büyük ihtimal alamayabilirim. Kampanya sonrası fiyat pisman eder mi?
Kasa;
Alıntıyı görüntüle

Monitör; Monitor linki
Dostum 8.5k ya 1660s li sistemler vardı hala duruyorlarsa.
DA sistemini bekliyor herkes eyvallah fiyata göre performansı çok iyi bir sistem gelecek ama ne zaman olduğu belli değil bu 1 ve fiyat yok ortada 2060 lı bir sistem geliyora benziyor. İstersen onu bekle ya da bizim arkadaşlar öneri yapsın.

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Apu bir sistem alıp ilerde ekran kartı takman buna göre daha mantıklı fiyat/performans olarak.
Ya da Yeni çıkacak DA Sistemini Bekleyebilirsin
Ben anlamadım yaa bu apu sistem dedigimiz nasıl performans saglıyor. Bir ekran kartı gibi iş görürmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Unkown Hehehe
Ben anlamadım yaa bu apu sistem dedigimiz nasıl performans saglıyor. Bir ekran kartı gibi iş görürmu
işlemci var ve işlemci aynı anda ekran kartı görevi görüyor ama normale göre biraz daha az performans sağlıyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mreak ettim ne faekeder kısmına gelirsek yar neyse anladın
ekreğim

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Dostum 8.5k ya 1660s li sistemler vardı hala duruyorlarsa.
DA sistemini bekliyor herkes eyvallah fiyata göre performansı çok iyi bir sistem gelecek ama ne zaman olduğu belli değil bu 1 ve fiyat yok ortada 2060 lı bir sistem geliyora benziyor. İstersen onu bekle ya da bizim arkadaşlar öneri yapsın.
Kasa+ monitor olarak 8 bin tl hocam

Farway

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,606
Üyeler
167,685
Son üye
cadeem