Neler Yeni

Son kez fikrinizi istiyorum. Alınır mı?

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Şuan mağazada teslim almadan iade hakkım var mı kutuyu ellemedim bile
kargoya verilmediys iade edebilirsin. kargoya verildiyse eline ulaşınca geri göndermek istiyorum dersin. eğer kargocu böyle bir şey mümkün değil derse aldığın yeri arayım iade kodu istersin ve ilgili firmaya kodu vererek kargolarsın

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
kargoya verilmediys iade edebilirsin. kargoya verildiyse eline ulaşınca geri göndermek istiyorum dersin. eğer kargocu böyle bir şey mümkün değil derse aldığın yeri arayım iade kodu istersin ve ilgili firmaya kodu vererek kargolarsın
Mağaza teslim seçtim. Bana gelmesi mümkün değil oraya gidip teslim almam lazım. Belki dedim ki 2k versiyonu alırım dedim param da var. İade kaç gün sürer sizce direkt verirler mi ona göre iade edicem birde hakkım var dimi hocam iade etmeye?

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Mağaza teslim seçtim. Bana gelmesi mümkün değil oraya gidip teslim almam lazım. Belki dedim ki 2k versiyonu alırım dedim param da var. İade kaç gün sürer sizce direkt verirler mi ona göre iade edicem birde hakkım var dimi hocam iade etmeye?
2k versiyonu 9k hocam ayrıca ekran kartınız nedir?

The Semih

80+ Gold

Yarın arkadaşlar mağazaya gidip alıcam. Son kez sormak istedim değerli arkadaşlar fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim. Almalı mıyım, bunun yerine ne alabilirim?

Yarın ona göre gidip alıcam teşekkürler.
FPS oyunlarında üzer mi beni?
Hocam bu monitörü direkt al efsane bir şey denedim kullandım birsürü monitör, DELL yılların markası zaten şaşırtmadı ayrıca ölü pixel ve ghosting çıkmadı ve şirketin iddaasına göre çıkarsa 0 monitör yolluyorlar arkadaşımda monitör ışık sızması var diye DELL müşterisi hizmetini aradı ve özür olarak bir üst modeli 2K 27 İNC olanı yollamışlar, DELL ALİENWARE olan

Top Bottom