- Bütçe
- 75000
Merhabalar 75k bütçem var. Ya 16 Pro 256 GB alacağım ya da 25 Ultra 512 GB alacağım direkt aynı fiyatlar. Şu an Samsung kullanıyorum ve Apple cihazım yok. Samsung daha mantıklı geliyor, siz ne önerirsiniz?
25 ultra al geç bana kalırsaMerhabalar 75k bütçem var. Ya 16 Pro 256 GB alacağım ya da 25 Ultra 512 GB alacağım direkt aynı fiyatlar. Şu an Samsung kullanıyorum ve Apple cihazım yok. Samsung daha mantıklı geliyor, siz ne önerirsiniz?
S25 Ultra.
25 ultra her türlü daha iyi cihaz
Bu kadar net cevaplar beklemiyordum açıkçası ama benim de içimden geçen o şekildeydi teşekkür ederim hepinize.
Honor magic 7 pro al geç derim. Harika bir ürün cebinde de 15-20k para kalır.Merhabalar 75k bütçem var. Ya 16 Pro 256 GB alacağım ya da 25 Ultra 512 GB alacağım direkt aynı fiyatlar. Şu an Samsung kullanıyorum ve Apple cihazım yok. Samsung daha mantıklı geliyor, siz ne önerirsiniz?
Hocam bağnazlık ediyorum belki ama Samsung ya da Iphone dışı istemiyorum pek. Ama eminim önerdiğiniz telefon da iyidir.Honor magic 7 pro al geç derim. Harika bir ürün cebinde de 15-20k para kalır.
Genelde Instagram' da takılırım ara ara da oyun oynarım hocam.Telefonu ne için kullancaksınız? Telefondan ne bekliyorsunuz? 16 pro max kullanıcı olarak yanıtlayacağım.
S9 Plus' tan geçeceğim hocam. Uzun süre kullanmayı seviyorum telefonları. Sık değiştirmeyi sevmiyorum.Kesinlikle s25 ultra derim şu ana kadar samsung kullanıyorsan zaten aşinasındır. Apple kullanıp telefon deneyimini berbat etme. Ek olarak s25U çok daha iyidir
uzun kullanmaktan dolayı karar veremiyorum diyorsan aralarında bir fark yok. s9 kullanıyorsun sen daha iyi bilirsin. s9 ile iphone x aynı zaman çıkmışlar iphone x şu an pek kullanılacak gibi değil. 7 yıl güncelleme ve snapdragon 8 elite ile s25ultrayı çok rahat 7 yıl kullanırsın. 7 yıldan sonra da seni üzmez bence. ben s24+ kullanıcısıyım, çok ucuz fiyata aldım ama iphone 15 fiyatı o zaman 50'ydi aynı fiyata verseler yine de ip15 almazdım. iphone hakkında söylenen şeylerin %90'ı doğru değil. Acil değilse biraz daha fiyatların düşmesini bekleyebilirsin. ama beklememek de mantıklı olabilir durumları biliyorsun, tek gecede %10 zam gelebilirGenelde Instagram' da takılırım ara ara da oyun oynarım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
S9 Plus' tan geçeceğim hocam. Uzun süre kullanmayı seviyorum telefonları. Sık değiştirmeyi sevmiyorum.
Onlarda da özellik olarak aynı olsalar bile build quality olarak berbat oluyorlar. Sadece bu da değil stabil ve optimize yazılımalrı ve arayüzleri yok. fiyatları da makul olabilecek seviyede değil bence. belki oneplus olabilir ama onun da fiyatları normalden fazla. s25 fiyatları yeni çıktığı için şu an fazla olabilir ama daha düşecektirher şeyiyle dolu dolu çin malı telefon derim bana kalırsa, samsun ve epıl aynısının laciverti olmaya başladı
ben bunun bir tabu olduğunu düşünüyorum. mi 13e geçince çağ atlamıştım geçen sene şimdi mi 15 proya geçtim telefon kullanmıyormuşum dedimuzun kullanmaktan dolayı karar veremiyorum diyorsan aralarında bir fark yok. s9 kullanıyorsun sen daha iyi bilirsin. s9 ile iphone x aynı zaman çıkmışlar iphone x şu an pek kullanılacak gibi değil. 7 yıl güncelleme ve snapdragon 8 elite ile s25ultrayı çok rahat 7 yıl kullanırsın. 7 yıldan sonra da seni üzmez bence. ben s24+ kullanıcısıyım, çok ucuz fiyata aldım ama iphone 15 fiyatı o zaman 50'ydi aynı fiyata verseler yine de ip15 almazdım. iphone hakkında söylenen şeylerin %90'ı doğru değil
Onlarda da özellik olarak aynı olsalar bile build quality olarak berbat oluyorlar. Sadece bu da değil stabil ve optimize yazılımalrı ve arayüzleri yok.