Neler Yeni

Öneri SON KEZ TELEFON ÖNERİSİ

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
.
Bütçe
75000
Merhabalar 75k bütçem var. Ya 16 Pro 256 GB alacağım ya da 25 Ultra 512 GB alacağım direkt aynı fiyatlar. Şu an Samsung kullanıyorum ve Apple cihazım yok. Samsung daha mantıklı geliyor, siz ne önerirsiniz?

Merhabalar 75k bütçem var. Ya 16 Pro 256 GB alacağım ya da 25 Ultra 512 GB alacağım direkt aynı fiyatlar. Şu an Samsung kullanıyorum ve Apple cihazım yok. Samsung daha mantıklı geliyor, siz ne önerirsiniz?
25 ultra al geç bana kalırsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

@şahin doğan

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali Tarık
25 ultra her türlü daha iyi cihaz

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Honor magic 7 pro al geç derim. Harika bir ürün cebinde de 15-20k para kalır.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honor magic 7 pro al geç derim. Harika bir ürün cebinde de 15-20k para kalır.
Hocam bağnazlık ediyorum belki ama Samsung ya da Iphone dışı istemiyorum pek. Ama eminim önerdiğiniz telefon da iyidir.

NanyaRevB

80+ Bronze
Telefonu ne için kullancaksınız? Telefondan ne bekliyorsunuz? 16 pro max kullanıcı olarak yanıtlayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Kesinlikle s25 ultra derim şu ana kadar samsung kullanıyorsan zaten aşinasındır. Apple kullanıp telefon deneyimini berbat etme. Ek olarak s25U çok daha iyidir

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
.
Telefonu ne için kullancaksınız? Telefondan ne bekliyorsunuz? 16 pro max kullanıcı olarak yanıtlayacağım.
Genelde Instagram' da takılırım ara ara da oyun oynarım hocam.

Kesinlikle s25 ultra derim şu ana kadar samsung kullanıyorsan zaten aşinasındır. Apple kullanıp telefon deneyimini berbat etme. Ek olarak s25U çok daha iyidir
S9 Plus' tan geçeceğim hocam. Uzun süre kullanmayı seviyorum telefonları. Sık değiştirmeyi sevmiyorum.

moz1lla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
şayomi
her şeyiyle dolu dolu çin malı telefon derim bana kalırsa, samsun ve epıl aynısının laciverti olmaya başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Genelde Instagram' da takılırım ara ara da oyun oynarım hocam.

S9 Plus' tan geçeceğim hocam. Uzun süre kullanmayı seviyorum telefonları. Sık değiştirmeyi sevmiyorum.
uzun kullanmaktan dolayı karar veremiyorum diyorsan aralarında bir fark yok. s9 kullanıyorsun sen daha iyi bilirsin. s9 ile iphone x aynı zaman çıkmışlar iphone x şu an pek kullanılacak gibi değil. 7 yıl güncelleme ve snapdragon 8 elite ile s25ultrayı çok rahat 7 yıl kullanırsın. 7 yıldan sonra da seni üzmez bence. ben s24+ kullanıcısıyım, çok ucuz fiyata aldım ama iphone 15 fiyatı o zaman 50'ydi aynı fiyata verseler yine de ip15 almazdım. iphone hakkında söylenen şeylerin %90'ı doğru değil. Acil değilse biraz daha fiyatların düşmesini bekleyebilirsin. ama beklememek de mantıklı olabilir durumları biliyorsun, tek gecede %10 zam gelebilir :D

her şeyiyle dolu dolu çin malı telefon derim bana kalırsa, samsun ve epıl aynısının laciverti olmaya başladı
Onlarda da özellik olarak aynı olsalar bile build quality olarak berbat oluyorlar. Sadece bu da değil stabil ve optimize yazılımalrı ve arayüzleri yok. fiyatları da makul olabilecek seviyede değil bence. belki oneplus olabilir ama onun da fiyatları normalden fazla. s25 fiyatları yeni çıktığı için şu an fazla olabilir ama daha düşecektir

Son düzenleme:

moz1lla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
şayomi
uzun kullanmaktan dolayı karar veremiyorum diyorsan aralarında bir fark yok. s9 kullanıyorsun sen daha iyi bilirsin. s9 ile iphone x aynı zaman çıkmışlar iphone x şu an pek kullanılacak gibi değil. 7 yıl güncelleme ve snapdragon 8 elite ile s25ultrayı çok rahat 7 yıl kullanırsın. 7 yıldan sonra da seni üzmez bence. ben s24+ kullanıcısıyım, çok ucuz fiyata aldım ama iphone 15 fiyatı o zaman 50'ydi aynı fiyata verseler yine de ip15 almazdım. iphone hakkında söylenen şeylerin %90'ı doğru değil

Onlarda da özellik olarak aynı olsalar bile build quality olarak berbat oluyorlar. Sadece bu da değil stabil ve optimize yazılımalrı ve arayüzleri yok.
ben bunun bir tabu olduğunu düşünüyorum. mi 13e geçince çağ atlamıştım geçen sene şimdi mi 15 proya geçtim telefon kullanmıyormuşum dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,307
Üyeler
170,339
Son üye
Xynkra
Top Bottom