Otomotiv mühendisliği düşünüyorum araştırdım 210 a kadar yolu var, ben ders çalışmayı seviyorum ama istikrar ve düzenim yok ondan 3 sene sıkıntı yaşadım biraz.bölümünü bilmiyorum ama şimdiden çalışmaya başlarsan sıkı bir şekilde 10k bile gelir
hocam 210k'dan türkiyede hiç hayır gelmez git çalış en azından bi 50k falan yapOtomotiv mühendisliği düşünüyorum araştırdım 210 a kadar yolu var, ben ders çalışmayı seviyorum ama istikrar ve düzenim yok ondan 3 sene sıkıntı yaşadım biraz.
Doğrudur da, ben en düşük ihtimali düşünerekten konuyu açtım benim işimi görür 200-300k ama tabi 50k daha iyidirhocam 210k'dan türkiyede hiç hayır gelmez git çalış en azından bi 50k falan yap
Günde 4 saat de iş görür mü, temelim hiç yok değil var ama az.hocam konu temelin işlem ve yorum becerin iyiyse ve gerçekten aksatmadan verimli çalışırsan gelir ama günde 6-7 saati görmen lazım rahat
Hocam konudan konuya da fark var ve verimli çalışabilmek de önemli ben mesela bugün dörtgen çalıştım 4 saatte 3 özellik bitirdim (soru çeşitleriyle beraber) dün de 3 saat çokgen çalıştım yaklaşık 2 saatte soru çeşitleri konu bitti 1 saatte pekiştirdim.Günde 4 saat de iş görür mü, temelim hiç yok değil var ama az.