Neler Yeni

Öneri Son tavsiye olarak hangi HDD önerirsiniz?

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
SSD diskler hem hızlı hemde dayanıklı oluyorlar.
Evet evet, telefonunu çıkra nin önerdiği konudan dolayı 3 yıl garantisi için Skyhawk'ı tercih etmek mantıklı geliyor. Şuanda da halı hazırda bir depolama için Skyhawk kullanıyorum. En azından güvendiğim bir ürünü alacağım ama yine de hata payı var.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
HDD lerde kullanıma göre optimize olmaları gibi bir durum var. Gidip de Purple ile oyun oynamaya veya uygulama kullanmaya kalkarsan cihazı çok zorlarsın.
Şuan en makul fiyatlı HDD modeli Seagate Barracuda. Onun da muadili WD Blue.
Barracuda en son sıkıntılıydı Wd Blue alınması daha iyi olucaktır. (Barracudanın son durumunu bilmiyorum belki düzeltmişlerdir)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bazı hdd lerde 6 tb 4 tb lardan daha ucuz piyasa müq
Normal kullanıcı artık ssdlere döndü eskiden hybrid şekilde kullanılıyordu hdd+ ssd diye şuanda geneli ssd kullanıyor (gerçi ben hala hybrid kullanıyorum 2 ssd 1 hdd olarak)

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
Normal kullanıcı artık ssdlere döndü eskiden hybrid şekilde kullanılıyordu hdd+ ssd diye şuanda geneli ssd kullanıyor (gerçi ben hala hybrid kullanıyorum 2 ssd 1 hdd olarak)
Yukarıda canını yediğim Telefonunu Çıkra var. hybrid terimini ilk kez ondan duymuştum ama zaten ben de öyle yapıyorum sadece anlamını bilmiyordum. Para yetişmiyor ki c için m2 alalım depolamaya 1 2 tane ssd alalım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yukarıda canını yediğim Telefonunu Çıkra var. hybrid terimini ilk kez ondan duymuştum ama zaten ben de öyle yapıyorum sadece anlamını bilmiyordum. Para yetişmiyor ki c için m2 alalım depolamaya 1 2 tane ssd alalım.
zamanla ekledim bende önceden sadece 240 ssd vardı sonra 2 tb hdd eklemiştim en sonda 500 gb ssd ekledim büyük yüklemeye sahip oyunları yada rekabetçi oyunları m.2 ye kuruyorum kalanını hdd ye (fotoğrafların falanda hdd de)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom