Neler Yeni

Son Windows 10 Güncellemesi Sorun Yaratıyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar internette gezerken Shiftdelete'in haberine denk geldim ve sizinle paylaşmayı uygun gördüm. Windows'a gelen en son güvenlik güncelleştirmesi, bilgisayarında yazıcı bağlı olanlara mavi ekran ve çökmelere yol açıyormuş. O yüzden yazıcısı olanlar bilgisayarını güncellemesinler eğer güncellediler ise güncellemeyi kaldırsınlar. Güncellemeyi kaldırmak için aşağıdaki adımı uygulayın.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girin:
"wusa /uninstall /kb:5000802"

Ekran Alıntısı.PNG

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar internette gezerken Shiftdelete'in haberine denk geldim ve sizinle paylaşmayı uygun gördüm. Windows'a gelen en son güvenlik güncelleştirmesi, bilgisayarında yazıcı bağlı olanlara mavi ekran ve çökmelere yol açıyormuş. O yüzden yazıcısı olanlar bilgisayarını güncellemesinler eğer güncellediler ise güncellemeyi kaldırsınlar. Güncellemeyi kaldırmak için aşağıdaki adımı uygulayın.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girin:
"wusa /uninstall /kb:5000802"

Alıntıyı görüntüle
Her zaman demişimdir, Windows'da güncel olmak iyi değildir.

ElectriX

80+ Silver
2 gün önce yazıcıyı bağladım şansımı ***

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shiden

80+ Bronze
Ben ise güncelleyemiyorum. Yüzde 32'de tamamlandı diyip, yeniden başlatıyor ama başlayınca da, "güncelleme tamamlanmadı, değişiklikler geri alınıyor" diyor.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende de son güncellemeden sonra ara sıra 5 sn liğine pc nin kasması gibi olaylar meydana gelmeye başladı, önceden neredeyse hiç böyle olaylar olmuyordu. Güncelleme ile alakası olabilir mi sizce?

Teneke34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Can Boşluk
Bende de son güncellemeden sonra ara sıra 5 sn liğine pc nin kasması gibi olaylar meydana gelmeye başladı, önceden neredeyse hiç böyle olaylar olmuyordu. Güncelleme ile alakası olabilir mi sizce?
Cuma günü güncelledim sistemleri, c.tesi kasmaya donmaya başladı biri, p.tesi bende düzelticem sürücü çakışması var sanırsam

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ben de hafiften bir performans kaybı yaşıyor gibiyim. Psikolojikte olabilir anlayamadım ama beğenmedim güncellemeyi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Birkaç gün önce güncelledim. Aktif yazıcı da kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Mavi ekran hataları görülmüş diye gördüm ben de.

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Hatanın sadece Kyocera, UTAX gibi yazıcılar kullananlarda yaşandığı biliniyor; her yazıcıda bu sorun yok.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ben herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar şanslıyım galiba.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yazıcım yok fakat yine de önceki sürüme dönmeli miyim?
Gerek yok. Problem yazıcısı olanlar için geçerli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de hafiften bir performans kaybı yaşıyor gibiyim. Psikolojikte olabilir anlayamadım ama beğenmedim güncellemeyi.
Valla kanka inan ben de aynı hisse kapılıyorum. Kesin Psikolojik :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,474
Üyeler
163,501
Son üye
galo
Top Bottom