Son Windows 10 Güncellemesi Sorun Yaratıyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,130
Arkadaşlar internette gezerken Shiftdelete'in haberine denk geldim ve sizinle paylaşmayı uygun gördüm. Windows'a gelen en son güvenlik güncelleştirmesi, bilgisayarında yazıcı bağlı olanlara mavi ekran ve çökmelere yol açıyormuş. O yüzden yazıcısı olanlar bilgisayarını güncellemesinler eğer güncellediler ise güncellemeyi kaldırsınlar. Güncellemeyi kaldırmak için aşağıdaki adımı uygulayın.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girin:
"wusa /uninstall /kb:5000802"

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar internette gezerken Shiftdelete'in haberine denk geldim ve sizinle paylaşmayı uygun gördüm. Windows'a gelen en son güvenlik güncelleştirmesi, bilgisayarında yazıcı bağlı olanlara mavi ekran ve çökmelere yol açıyormuş. O yüzden yazıcısı olanlar bilgisayarını güncellemesinler eğer güncellediler ise güncellemeyi kaldırsınlar. Güncellemeyi kaldırmak için aşağıdaki adımı uygulayın.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girin:
"wusa /uninstall /kb:5000802"

Alıntıyı görüntüle
Her zaman demişimdir, Windows'da güncel olmak iyi değildir.

2 gün önce yazıcıyı bağladım şansımı ***

Ben ise güncelleyemiyorum. Yüzde 32'de tamamlandı diyip, yeniden başlatıyor ama başlayınca da, "güncelleme tamamlanmadı, değişiklikler geri alınıyor" diyor.

Bende de son güncellemeden sonra ara sıra 5 sn liğine pc nin kasması gibi olaylar meydana gelmeye başladı, önceden neredeyse hiç böyle olaylar olmuyordu. Güncelleme ile alakası olabilir mi sizce?

Bende de son güncellemeden sonra ara sıra 5 sn liğine pc nin kasması gibi olaylar meydana gelmeye başladı, önceden neredeyse hiç böyle olaylar olmuyordu. Güncelleme ile alakası olabilir mi sizce?
Cuma günü güncelledim sistemleri, c.tesi kasmaya donmaya başladı biri, p.tesi bende düzelticem sürücü çakışması var sanırsam

Ben de hafiften bir performans kaybı yaşıyor gibiyim. Psikolojikte olabilir anlayamadım ama beğenmedim güncellemeyi.

Birkaç gün önce güncelledim. Aktif yazıcı da kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Mavi ekran hataları görülmüş diye gördüm ben de.

Hatanın sadece Kyocera, UTAX gibi yazıcılar kullananlarda yaşandığı biliniyor; her yazıcıda bu sorun yok.

Ben herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar şanslıyım galiba.

Yazıcım yok fakat yine de önceki sürüme dönmeli miyim?
Gerek yok. Problem yazıcısı olanlar için geçerli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de hafiften bir performans kaybı yaşıyor gibiyim. Psikolojikte olabilir anlayamadım ama beğenmedim güncellemeyi.
Valla kanka inan ben de aynı hisse kapılıyorum. Kesin Psikolojik :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mümkün.

Geri