6700 biraz daha iyitamamdır peki 6650yle 6700 arasında çok fark yok demi
almayı çok isterim ama kaç tane parça değiştirdim ekledim dahada fiyatın yükselmesini istemiyorum yoksa bizimkiler almaz ama beni yinede idare eder baya demi6700 biraz daha iyi
evet . sistem gayet iyi...almayı çok isterim ama kaç tane parça değiştirdim ekledim dahada fiyatın yükselmesini istemiyorum yoksa bizimkiler almaz ama beni yinede idare eder baya demi
bana 3000TLyle 3500TL arası güzel 144hz monitör önerebilirmisinevet . sistem gayet iyi...
bu site güvenilir mi? ?bence onun yerıne
![]()
AMD R5 5600-SAPPHIRE RX 6700 10GB-PRIME B450M-K II-XPG 512GB-XPG 16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5600-SAPPHIRE RX 6700 10GB-PRIME B450M-K II-XPG 512GB-XPG 16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
alınmalı
evet kuzenım aldı. Monitor olarak bunu önere bılırımbana 3000TLyle 3500TL arası güzel 144hz monitör önerebilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu site güvenilir mi? ?
itopya, amazon , vatan sitelerini takip edersen denk gelebilir. şu an için önerebileceğim bir ürüne rastlamadım(bu fiyat bandında)bana 3000TLyle 3500TL arası güzel 144hz monitör önerebilirmisin
bu site güvenilir mi? ?
tamamdır teşekkürler bana zaman ayırıp cevap verdiğin içinitopya, amazon , vatan sitelerini takip edersen denk gelebilir. şu an için önerebileceğim bir ürüne rastlamadım(bu fiyat bandında)
peki parçalarının kutularınıda getiriyolar demi bu sitededeevet kuzenım aldı. Monitor olarak bunu önere bılırım
![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
kutularıyla gelıyor ama sıstem kurulu gelıyor dıye bılıyorumtamamdır teşekkürler bana zaman ayırıp cevap verdiğin için
peki parçalarının kutularınıda getiriyolar demi bu sitedede