Neler Yeni

Son Zamanlarda Oyunlarda Drop Giriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
Arkadaşlar merhaba, VALORANT oynarken son zamanlarda drop girmeye başladı. Önceden hiçbir zaman yaşanmıyordu, akıcı şekilde oynayabiliyordum. 200-230 FPS arası alıyordum. Şimdi 120-130 arası alıyorum ve normal oynarken bir anda oyun donuyor 4-5 saniye sonra sonra geri geliyor oyun. Bu olay hiç yaşanmıyordu son zamanlarda olmaya başladı niçin olabilir ? İşlemci macunu vs yenilemedim bayadır o etkiler mi ? Genel bakım yapmıyorum sadece fanların tozunu alıyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
oyun içerisinde işlemci sıcaklıkları kaç oluyor

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,874
İsim
.
Isınmadan ötürü bu gibi durumlar yaşıyor olabilirsin. Bende de drop giriyordu bi termal macun alıp full toz temizliği yaptım drop felan kalmadı. Sen de öncelikle aklına gelen genel bakımı yap ondan sonra devam ederse buraya yaz ona o zaman bakarız

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun içerisinde işlemci sıcaklıkları kaç oluyor
60 65 civarında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınmadan ötürü bu gibi durumlar yaşıyor olabilirsin. Bende de drop giriyordu bi termal macun alıp full toz temizliği yaptım drop felan kalmadı. Sen de öncelikle aklına gelen genel bakımı yap ondan sonra devam ederse buraya yaz ona o zaman bakarız
tamamdır denicem sıkıntı yaşarsam yazarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
Screenshot_1.png

Değerler bu şekilde şuan oyun sırasında işlemci sıcaklığı bana bir tık yüksek geldi sanırım bakım şart

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,874
İsim
.
Ben o tür programlara tam anlamıyla güvenemiyorum özellikle sistemin eskiyse. Eski bi sistemimde cpu 350 derece gözüküyodu da .d. Biraz daha zorlasak manto ısısına kadar çıkacaktık

Top Bottom