Neler Yeni

Son Zamanlarda Polisler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Yuzarsef
normalde asla boyle birsey demem ama ileride bir gun ailendeki hanim arkadaslar polis tarafindan t*cize ugradiginda umarim adalet karsisinda haksiz cikarsin.
umarım sen ve senin ailenden birileri de polis olur ve taciz tecav*z tarzı şeyler ile iftiraya uğrar
tamam zaten protesto harıcı saldırmaları ınsanların yanlıs sıkıntı yokda herıf dumduz yuruyo 10 kısı yumrukluyo son 2 gundur boyle olmaya basladı 2 gundur gelen polıslerde sıkıntı var
protesto harici saldıran 1 tane polis yok kardo yılların halk tv izliyecisiyim bu anlattıklarınızı orada bile görmedim
Sadece protesto eden insanlara neden polis biber gazı ve tomalarla müdahale eder ki? Burası özgür bir ülke değil mi? İnsanlar sadece seslerini duyurmaya çalışırken, bu tür aşırı güç kullanımı gerçekten anlam veremediğim bir durum. Protesto etmek, bir hakkın kullanılmasıdır ve bu hak, şiddetle değil, diyalogla çözülür. Polis de toplumu korumak için var, ama aşırı güç kullanımı durumu daha da kötüleştiriyor! Polise saldıranlar ise bence çoğunlukla kişisel sebeplerle hareket ettiklerine eminim. Bir öğrenci neden bir polise saldırarak geleceğini riske atsın? Sadece sesleri duyurmaya çalışanlarız bizler, bunu anlıyamıyorsun ve anlayamayacaksın!
4 günlük protesto yasağı ilan edilmişken çıkıyor protesto etmeye çalışıyorsan olacak olan bu. Kimse normal zamanda yapılan protestoya ses etmiyor zaten fakat protesto diye çıkıp etrafın yağmalanmasına göz mü yumacak polis

4 günlük protesto yasağı ilan edilmişken çıkıyor protesto etmeye çalışıyorsan olacak olan bu. Kimse normal zamanda yapılan protestoya ses etmiyor zaten fakat protesto diye çıkıp etrafın yağmalanmasına göz mü yumacak polis
İşte sorun burada patlıyor: "Yasak ilanı." Her şeye yasak koyarak, halkın sabrını zorladılar ve halkta yasaklara aldırmadan yol aldı. Burada bir sorun görmüyorum? Yağmalanma konusu ise, polis barikatı kurmak yerine bu tür olayların yaşanabileceği yerlere önceden tedbirler alınsaydı, hiçbir sorun kalmazdı. Protestolarını yapıp, herkes mutlu bir şekilde ayrılabilirdi ama herşeyi zorunu seçmeyi sever insanoğlu dime.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte sorun burada patlıyor: "Yasak ilanı." Her şeye yasak koyarak, halkın sabrını zorladılar ve halkta yasaklara aldırmadan yol aldılar. Burada bir sorun görmüyorum? Yağmalanma konusu ise, polis barikatı kurmak yerine bu tür olayların yaşanabileceği yerlere önceden tedbirler alınsaydı, hiçbir sorun kalmazdı. Protestolarını yapıp, herkes mutlu bir şekilde ayrılabilirdi ama herşeyi zorunu seçmeyi sever insanoğlu dime.
'Artık bu yasaklara karşı sesini çıkararak durdurmaya çalışan bir millet ne kadar da güzel bir millettir.!'

Son düzenleme:

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Tuğra Yıldız
umarım sen ve senin ailenden birileri de polis olur ve taciz tecav*z tarzı şeyler ile iftiraya uğrar

protesto harici saldıran 1 tane polis yok kardo yılların halk tv izliyecisiyim bu anlattıklarınızı orada bile görmedim

yapmak ayri iftiraya ugramak ayri oncelikle ayrica protesto yasagi ne burasi ozgur bir ulke degil mi benim bildigim kadariyla? ayrica 2911 kanuna bir goz atarsanda sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Yuzarsef
Yağmalanma konusu ise, polis barikatı kurmak yerine bu tür olayların yaşanabileceği yerlere önceden tedbirler alınsayd
neden alması gerekiyor? protesto hakkı şikayetini meydanda bağırarak belirtip evine dönmektir. adamalr nereden bilsin karşılarında insanlıktan nasibini alamayanlar var yağmalayacak diye?
yapmak ayri iftiraya ugramak ayri oncelikle ayrica protesto yasagi ne burasi ozgur bir ulke degil mi benim bildigim kadariyla? ayrica 2911 kanuna bir goz atarsanda sevinirim.
yaptıkları videoyu bana atar mısın link olarak da yazabilirsin fark etmez. Protesto alanı dışarısında sivil kıyafet ile giden birini 10 kişinin falan dövdüğü videoyu gösterir misin? Veya Türk polisinin herhangi birini taciz ettiği videoyu gösterir misin? 2911 de de şartlar ve usuller var fakat valilik açıklama yaparak kısa süreli yasaklandığını belirtmiş madem böyle yasaklar olsun istemiyordun 2017 referandumunda gidip evet demeyecektin.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
yo
kardom bizim polisin sabrı hiç bi ülkenin polisinde yok ben diyorum keşke hepsi ABD polisi gibi olsa da millet görse anya yı konya yı diye. az akıllı düşünen biri fark eder adamlara sürekli saldırıyorsunuz asiti falan da geçtim adamlar oturup doğru düzgün yemek bile yiyemiyor yazık şu düşünce şekline yanayım senin. burada yapılanın %1 i başka ülkede olsa özel harekat gelip teker teker saydırır gerçek mermi ile devamında da bunlara destek verenlerden kan alırdı.
OQKEKENEJJWİSİDOWOWKRJRJ

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Tuğra Yıldız
neden alması gerekiyor? protesto hakkı şikayetini meydanda bağırarak belirtip evine dönmektir. adamalr nereden bilsin karşılarında insanlıktan nasibini alamayanlar var yağmalayacak diye?

yaptıkları videoyu bana atar mısın link olarak da yazabilirsin fark etmez. Protesto alanı dışarısında sivil kıyafet ile giden birini 10 kişinin falan dövdüğü videoyu gösterir misin? Veya Türk polisinin herhangi birini taciz ettiği videoyu gösterir misin? 2911 de de şartlar ve usuller var fakat valilik açıklama yaparak kısa süreli yasaklandığını belirtmiş madem böyle yasaklar olsun istemiyordun 2017 referandumunda gidip evet demeyecektin.
https://www.paraanaliz.com/2025/gun...okundu-ben-o-sirada-altima-kacirdim-g-108686/ umarim reklam olarak sayilmaz yetkili arkadaslar sayilirsada yapacak birsey yok 2017 referandumunda resit oldugumu kim soyledi hala da oyle degilim fakat senden daha gelismis oldugum acik bir sekilde belli attigim linkte video yok diye birseyler sacmalamaya baslayabilirsin fakat sosyal medyaya girdiginde cekim yapan genclere polislerin nasil davrandigini KÖR degilsen nasil kapattirdigini gorursun.

taciz videosu istemissin kapali sekilde youtube uzerine turk polisi taciz yazarsan eski degil max 3 yillik videolar cikmakta telegram gruplarinda illa acik sekilde paylasilanlar da vardir soylemeden gecemeyecegim yuruyen AKP sin a*k.

Dostum, sanırsam anlamıyorsun. Kalabalık ortamlardan faydalanmaya çalışan kişiler her zaman vardır. Bunların amacı, protestolara destek vermek değil, kaos ortamından kendi çıkarlarını sağlamaktır. 6 Şubat depremi sırasında olduğu gibi, her yeri yağmalayan ödl*k'lerde buna örnektir. Bu tür insanlar, toplumsal olaylardan fırsat yaratıp kendilerine kazanç sağlamaya çalışırlar. Bu sadece bir örnek, aslında bu durum her zaman böyledir. Bu tür kişilerin toplumsal olaylardan faydalanmalarını engellemek için daha etkili önlemler alınması gerekir. Aksi takdirde, bu tür olaylar sürekli tekrar eder. Peki, burada kim devreye giriyor? Polis, değil mi? Polis, olası olayları önceden tahmin ederek engelleme sorumluluğuna sahiptir. Anlatabiliyor muyum? Artık bu konuda uyanman gerekiyor!

Umarım bir gün Newton'a benzer şekilde başına bir elma düşer ve sonunda sen de bir aydınlanma yaşarsın. (Burada herhangi bir tehdit veya beddua yok, tamamen bir benzetme yapılmıştır!)

Son düzenleme:

Clayz

80+ Silver

dumduz oldukları yerde dururken bıle saldıran polıs var hocam sahsen ben kendım gordum ama ona dur dıyen polıste var soyle solıyım %60 65 polıs halkın koruması degıl recep denen herıfın koruması halınde

https://www.paraanaliz.com/2025/gun...okundu-ben-o-sirada-altima-kacirdim-g-108686/ umarim reklam olarak sayilmaz yetkili arkadaslar sayilirsada yapacak birsey yok 2017 referandumunda resit oldugumu kim soyledi hala da oyle degilim fakat senden daha gelismis oldugum acik bir sekilde belli attigim linkte video yok diye birseyler sacmalamaya baslayabilirsin fakat sosyal medyaya girdiginde cekim yapan genclere polislerin nasil davrandigini KÖR degilsen nasil kapattirdigini gorursun.

taciz videosu istemissin kapali sekilde youtube uzerine turk polisi taciz yazarsan eski degil max 3 yillik videolar cikmakta telegram gruplarinda illa acik sekilde paylasilanlar da vardir soylemeden gecemeyecegim yuruyen AKP sin a*k.
evet bahsettıgım pıslık olay buydu rezıllık cıden orul orul o!

Son düzenleme:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kardom bizim polisin sabrı hiç bi ülkenin polisinde yok ben diyorum keşke hepsi ABD polisi gibi olsa da millet görse anya yı konya yı diye. az akıllı düşünen biri fark eder adamlara sürekli saldırıyorsunuz asiti falan da geçtim adamlar oturup doğru düzgün yemek bile yiyemiyor yazık şu düşünce şekline yanayım senin. burada yapılanın %1 i başka ülkede olsa özel harekat gelip teker teker saydırır gerçek mermi ile devamında da bunlara destek verenlerden kan alırdı.
Gösterilere sende katıl bakalım, o zaman görürsün neler olduğunu. Klavye başında konuşması kolay tabi.

Polis sıfatına bürünmüş belli başlı insanlar olduğunu düşünüyorum ben. Kendim şahit oldum, çoğunun üzerinde sicil numarası bile yazmıyordu.

Clayz

80+ Silver
Gösterilere sende katıl bakalım, o zaman görürsün neler olduğunu. Klavye başında konuşması kolay tabi.

Polis sıfatına bürünmüş belli başlı insanlar olduğunu düşünüyorum ben. Kendim şahit oldum, çoğunun üzerinde sicil numarası bile yazmıyordu.
hocam benım anlamadıgım nereden alıyolar bu ınsanları hepsı satanıst felanmı yanı sapkın bır ınanclarımı var bu kadar sıddete meıllıler benım gıttıgım yerlerdekı gercek polıslerın cok az gaz sıktıgını gordum oda soyleydı bırı torpıl attı sureklı ananonsta yaptı polısler en son allah ne verdıyse adamı gazladılar ters keleceledıler bu haklı bır etkıydı mesela :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam benım anlamadıgım nereden alıyolar bu ınsanları hepsı satanıst felanmı yanı sapkın bır ınanclarımı var bu kadar sıddete meıllıler benım gıttıgım yerlerdekı gercek polıslerın cok az gaz sıktıgını gordum oda soyleydı bırı torpıl attı sureklı ananonsta yaptı polısler en son allah ne verdıyse adamı gazladılar ters keleceledıler bu haklı bır etkıydı mesela :D
Ya aralarında bu mesleği yapanlar zaten neyin ne olduğunu biliyor, onlarda bu durumdan memnun değil. Abi geçen bi foto gördüm bekçinin birisi çelik kuvvet ekipmanları kuşanıyordu. Ya şimdi şafak operasyonu yemek istemiyorum o yüzden fikirlerimi açık açık söyleyemem ama anlayan anlamıştır zaten, o sapkınlıktaki insanların ne olduğunu.

Clayz

80+ Silver
Ya aralarında bu mesleği yapanlar zaten neyin ne olduğunu biliyor, onlarda bu durumdan memnun değil. Abi geçen bi foto gördüm bekçinin birisi çelik kuvvet ekipmanları kuşanıyordu. Ya şimdi şafak operasyonu yemek istemiyorum o yüzden fikirlerimi açık açık söyleyemem ama anlayan anlamıştır zaten, o sapkınlıktaki insanların ne olduğunu.
aralarında kadın polısler bıle var onlar bıle cok sert cıdden hemcınslerıne bıle hatta

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
...

hocam muhtemelen konuyu trolluyorsunuz ama boyle bir dusunceyi israrla savunmaya calismaniz biraz komigime gitti... birazcik da soyle bakalim eger savunmaya devam edecekseniz siz de argumaninizi yazin

1- ulkemizde adalet hukuk eksikligi olmasina ragmen hala ''abd polisi gibi olak bak super fikir'' diye demek sacmaligin daniskasi, ulke bu haldeyse eger o cok guclu polis gelir anca X de hukumete laf soyledin diye yaka paca alir seni evinden o kadar

2- ''protesto harici saldıran 1 polis yok kardo'' odtude gorme engelli bir ogrenci polisler tarafindan darp edildi... yetmedi mi? dahasi var merak etmeyin C: polisin 20 yasindaki bir ogrenciye 5-6 kisi saldirdigi videolari da gayet iyi biliyoruz

3- 4 günlük protesto yasagi sadece hukumetin halkin kendilerine karsi gelmesin diye kurdugu bir onlem, protesto herkesin hakkı

4- asit kısmına gelirsek de keske plastik mermiler yuzunden gozunu kaybetme durumuna gelen ogrenciler hakkinda da bir seyler deseydiniz XD

5- ''%1 i başka ülkede olsa özel harekat gelip teker teker saydırır'' zaten haklarini savunmak icin protestoya gelenleresafak operasyonu yapiyorlar hic merak etmeyin zaten ailelerinin gozu onunde evlerinden aliniyorlar kimi tutuklaniyor kimi de gozaltinda kiskirtiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,242
Üyeler
170,994
Son üye
LordFinrod
Top Bottom