MufasaBoss
80+ Bronze
Dahası
#SONDAKİKA | Ekrem İmamoğlu'nun diploması iptal edildi.
Bilmem Vallaha Anlıyamadım Bendeİlginç, İptal olmasının sebebi ne acaba.
Ben kendisini sevmem açıkcası ama mezun adamın da diplomasının iptal olmasını istemem. Vardır bir şey bakalım komplo teorisyenleri ne diyecekBilmem Vallaha Anlıyamadım Bende
RTE nin de yok tayyip bir kere bile üniversitenin kapısının önünden bile geçmediği halde cumhurbaşkanı#SONDAKİKA | Ekrem İmamoğlu'nun diploması iptal edildi.
Ben kendisini sevmem açıkcası ama mezun adamın da diplomasının iptal olmasını istemem. Vardır bir şey bakalım komplo teorisyenleri ne diyecek![]()
Ben herbokologları kastetmiştim ama neyse. Rasim o bunu beğendi.Ülkede hukuk diye bir şeyin olmadığını bilmek için komplo teorisyeni olmaya gerek yok. Hayatta olmak yeterlidir.
Ben herbokologları kastetmiştim ama neyse. Rasim o bunu beğendi.
Birine çeyrek akıllı demeden önce sen sağına soluna bakmalısın bence hocamRasim Ozan bunu beğenecek tarafta olsa haftada üç kere ifadeye çağrılırdı. Yani çeyrek aklınızla laf soktuğunuzu zannetmeden önce bir sağınıza solunuza bakın hiç değilse.
İnşallah Rte Çok Sıktı Adam Sıkılmıyor 25 Senedir Devleti YönetiyorErdoğan'a inat kazanacak her şey çok güzel olacak