#SONDAKİKA | Ekrem İmamoğlu'nun diploması iptal edildi.

İlginç, İptal olmasının sebebi ne acaba.

Bilmem Vallaha Anlıyamadım Bende
Ben kendisini sevmem açıkcası ama mezun adamın da diplomasının iptal olmasını istemem. Vardır bir şey bakalım komplo teorisyenleri ne diyecek 😂

Ben kendisini sevmem açıkcası ama mezun adamın da diplomasının iptal olmasını istemem. Vardır bir şey bakalım komplo teorisyenleri ne diyecek 😂

Ülkede hukuk diye bir şeyin olmadığını bilmek için komplo teorisyeni olmaya gerek yok. Hayatta olmak yeterlidir.

Ülkede hukuk diye bir şeyin olmadığını bilmek için komplo teorisyeni olmaya gerek yok. Hayatta olmak yeterlidir.
Ben herbokologları kastetmiştim ama neyse. Rasim o bunu beğendi.

Haber de sürekli görüyorum
ona bakarsan tayyibin de yok

Ben herbokologları kastetmiştim ama neyse. Rasim o bunu beğendi.

Rasim Ozan bunu beğenecek tarafta olsa haftada üç kere ifadeye çağrılırdı. Yani çeyrek aklınızla laf soktuğunuzu zannetmeden önce bir sağınıza solunuza bakın hiç değilse.

Rasim Ozan bunu beğenecek tarafta olsa haftada üç kere ifadeye çağrılırdı. Yani çeyrek aklınızla laf soktuğunuzu zannetmeden önce bir sağınıza solunuza bakın hiç değilse.
Birine çeyrek akıllı demeden önce sen sağına soluna bakmalısın bence hocam :) hala saygı çerçevesinde konuşabiliyorsam benim insanlığa saygım neticesindendir. Bu habere en çok sevinecek insanlardan biridir kendisi. Sandığınızın aksine troll değilim ama chpli de değilim açık açık söylemek gerek sanırım anlamanız için kinayeden anlamıyorsunuz çünkü.

muz cumhuriyeti

Geri