Neler Yeni

Ekrem İmamoğlu Diploma İptali

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ulan okuduğunu anlama özürlüsü olmak lazım anlamamak için bak tane tane anlatıyorum ;
Yatay geçiş diye bir olay var biliyor musun işte o olayı Üniversite fakültesi kendi kuralları ve kriterleri altında öğrenci kabulu yapıyorlar bu hem yasalara uygun hem yönetmeliğe sana neyi dokunuyor ben anlamadım ki ? diploması olmayan insanları konuşun bence emeğiyle aldığı dersleri veren üstelik yasal olarak hiçbir sorunu olmayan adamı değil.
Yasa mısınız kardeşim siz bir de yasayı anlatıyorum maddesini anlatıyorum hala boş yapıyorsun ya bu kaçıncı seviye bir utanmazlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koymasalardı lan o zaman yönetmelikle yasayı , mezun olan herkesi iptal edelim o dönem. sanki adamlara beleşe diploma vermişler adamlar okumuş derslerini vermiş üstelik hepsi yasaya uygun.
git makarnanı ye uyumaya devam et

Bunlar üç beş mesajlık profil. Zaten hesaplar umurlarında olmadığından dolayı kapatılacağını bile bile milleti kışkırtmaya çalışıyolar. Daha bugün çizik yedi bir tanesi.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,020
İsim
Sarp Yılmaz
Bunlar üç beş mesajlık profil. Zaten hesaplar umurlarında olmadığından dolayı kapatılacağını bile bile milleti kışkırtmaya çalışıyolar. Daha bugün çizik yedi bir tanesi.
Aynen öyle ineğe laf anlatmak bunlara anlatmaktan daha faydalı bu kadar lafı onlara anlatsam türkçe konuşmaya başlarlardı ama bunlara nafile engelleyip geçtim.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ahmet
Dostlar ekrem hariç eşinin de yolsuzluk yaptığı ve onun yaptığı "çalışmalarda" bilimsel referans notu çok düşük diye bir şey duydum onla alakalı bir şey var mı

Top Bottom