sonoyuncu oynuyordum yayında makro kullanıyorum dedim ve 50 abone kaybettim

tanesi 115 TL (acaba bu çekiişi yapmayıp bilgisayar mı güçlendirseydim 2300 TL gitti neyse tümünü çekiliş yapmadım heüz teker teker )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben butterfly l aiim alamıyom jitterde hem elim yorulmuyo hem dshs iyi aim alıyom
Yt kanalının ismi ne?

Hocam size önerim 150 TL'ye rampage phoenix smx r22 alın tam butterfly mousesi,elim gıdım yorulmuyor adamlar makro zannediyor aim çok kolay alınıyor.
ben butterfly l aiim alamıyom jitterde hem elim yorulmuyo hem daha iyi aim alıom

giden gitmiştir
gittiği gün bitmiştir
giden seni değil
sen gideni kaybetmişsindir
btw
geçmiş olsun

Elmas Premium 10-15 TL'ye rahatça bulunabiliyor 115 çok abartmışsınız kendi sitesinde 200 TL civarı zaten.

Elmas Premium 10-15 TL'ye rahatça bulunabiliyor 115 çok abartmışsınız kendi sitesinde 200 TL civarı zaten.
Zaten o premiumları satan sitelerin %98'i dolandırıcı.

tanesi 115 TL (acaba bu çekiişi yapmayıp bilgisayar mı güçlendirseydim 2300 TL gitti neyse tümünü çekiliş yapmadım heüz teker teker )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben butterfly l aiim alamıyom jitterde hem elim yorulmuyo hem dshs iyi aim alıyom
Hocam amacınız neydi? Tanesi 115 tl ve 20 adet ürün vermişsiniz. Takipçi sayınız kaçtı? Bu tarz çekilişleri Para kazanmaya başlayınca yapmalısınız. Bence matıksız olmuş. Keşke sistem geliştirseydiniz.

Hocam amacınız neydi? Tanesi 115 TL ve 20 adet ürün vermişsiniz. Takipçi sayınız kaçtı? Bu tarz çekilişleri Para kazanmaya başlayınca yapmalısınız. Bence matıksız olmuş. Keşke sistem geliştirseydiniz.
Sonradan beyin çalıştı üşendim bastım parayı şimdiki durumum:beyler 100 tl ye ssd varmıığ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,631
Üyeler
184,484
Son üye
MhmtMdnc
Geri