tamam da sürekli ana ekrana düşmesine gerek yok 6 ay olmasa bile+6 ay olmadı.
kural olmasına gerek yok kankam diyorum ki ana ekrana düşmesin yani ikide bir aynı konuyu görmekten bıktık yani buna zorunda değilsin ama ısrarla ısrarla konuyu yukarı taşımanın anlamı yok diyorum kural olmasa da nezaketen artık konuyu sal diyorumÖyle bir kural yok.
Bir ihtimal bir öneri...kural olmasına gerek yok kankam diyorum ki ana ekrana düşmesin yani ikide bir aynı konuyu görmekten bıktık yani buna zorunda değilsin ama ısrarla ısrarla konuyu yukarı taşımanın anlamı yok diyorum kural olmasa da nezaketen artık konuyu sal diyorum
kral cidden cıvıdı ama artık kaç aydır aynısını görüyorum belli ki kimse önermiyo istediğin şeyiBir ihtimal bir öneri...
üzülüyo ama yapma böyle (!)kral cidden cıvıdı ama artık kaç aydır aynısını görüyorum belli ki kimse önermiyo istediğin şeyi
PatladımBuluna kadar devam reis arkandayım
Her zaman giydiğim bedende alsam sorun olur mu? Büyük, küçük nasıl yolluyorlar?https://www.kriptonshop.com/kapueso...368-sons-of-anarchy-fermuarli-kapuesonlu.html ben burdan alıyorum sweatshirtleri baskı kalitesi iyi
beden konusunu bilmiyorum ama ölçüleri yazıyor ben en büyüğünü alıyorum direktHer zaman giydiğim bedende alsam sorun olur mu? Büyük, küçük nasıl yolluyorlar?