Sons Of The Forest hikayesi aynı mı ?

oğuzhan18

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,723
Arkadaşlar oyun ilk çıktığında Torrent üzerinden Online oynayıp oyunu bitirdik ama oyun ilk oyuna göre alakası yoktu çok saçma geldi ev yapma gereği bile duymadık oyun tam sürüme çıktımı ya da ilk çıkışına göre değişiklikler oldu mu?

Sadece optimizasyon olarak güncelleme geldi. İlk ne oynadıysan o yani farklı bir şey yok, 60 fps alıyorduysan belki 70 alırsın o kadar.

Sadece optimizasyon olarak güncelleme geldi. İlk ne oynadıysan o yani farklı bir şey yok, 60 fps alıyorduysan belki 70 alırsın o kadar.
ozaman kalsın hocam ya gerçekten ilk oyuna göre hiç oynanış olarak beğenmedim kalsın ozman teşekkürler.

Arkadaşlar oyun ilk çıktığında Torrent üzerinden Online oynayıp oyunu bitirdik ama oyun ilk oyuna göre alakası yoktu çok saçma geldi ev yapma gereği bile duymadık oyun tam sürüme çıktımı ya da ilk çıkışına göre değişiklikler oldu mu?
Gereksiz bir oyun hocam, green hell öneririm yada project zomboid.

Gereksiz bir oyun hocam, green hell öneririm yada project zomboid.
2. oyun tamamen kepazelik aynı dying light ilk oyunu müthiş ama 2. oyun mekaniği berbat neyse kalsın ozaman :D

Hikayeye biraz parçalar eklendi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar bitirdim ve ilk oyun gibi içine çekmedi harita o kadar büyük ki git git bitmiyor

Baya şeyler değişti ilk oynadığımızla alakası yoktu oyunun ama tekrar oynamaya değmez bence

tamamdır ozaman vazgeçtim teşekkürler.

Hikayeye biraz parçalar eklendi.

Tekrar bitirdim ve ilk oyun gibi içine çekmedi harita o kadar büyük ki git git bitmiyor
tamamdır teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,949
Üyeler
184,086
Son üye
BatuhanTmrr
Geri