Neler Yeni

Yardım Sons of the forest parlaklık sorunu

sons of the forest oyununa girdim ve başta karlı mekanda başlattığında güneş aşırı bir şekilde parlaktı daha sonra yeni bir kayıt başlattığımda oynarken şunu fark ettim ağaçlar ve çevresinde bir ışık parlaması mı denir patlaması mı denir artık bilmiyorum ama mouse hareket ettikçe bir ışık farklılığı olup duruyordu ayarlarım çok yüksekte 2k görüntü de kamaşma devinim bulanıklığı gibi ayarları kapatmama rağmen değişmedi sebebi nedir bilen var mı video veya fotoğraf bir şeyler çekebilirsem atarım tekrardan

video linki:

en yüksekte izleyebilirsiniz izleyin kalite pek iyi çıkmamış olabilir

Son düzenleme:

ademoney

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Adem Oney
sons of the forest oyununa girdim ve başta karlı mekanda başlattığında güneş aşırı bir şekilde parlaktı daha sonra yeni bir kayıt başlattığımda oynarken şunu fark ettim ağaçlar ve çevresinde bir ışık parlaması mı denir patlaması mı denir artık bilmiyorum ama mouse hareket ettikçe bir ışık farklılığı olup duruyordu ayarlarım çok yüksekte 2k görüntü de kamaşma devinim bulanıklığı gibi ayarları kapatmama rağmen değişmedi sebebi nedir bilen var mı video veya fotoğraf bir şeyler çekebilirsem atarım tekrardan
fotoğraf atarsan daha hızlı yardımcı olurlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi

youtube a gizli şekilde yükleyip url de atabilirsin emin değilim yüklenip yüklenmediğinden
yükledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,624
Üyeler
172,526
Son üye
Morphaus
Top Bottom