Hocam bu tür oyunları seviyorsanız pişman olmazsınız acayip sarar sizi ama ben pek sevemiyom bu kadar gerçeklik bana göre değil
güle güle oyna çok kaliteli oyundur. fakat çok pahalı. tr'ye özel bir fiyatlandırma yapmadılar gitti.
güle güle oyna çok kaliteli oyundur. fakat çok pahalı. tr'ye özel bir fiyatlandırma yapmadılar gitti.
ne alakası var ? rust denen 5 para etmez oyunla tarkov aynı mı ? tabii ki gidip 100 200 lira yapmayacaklar zaten burda kastım 500 1000 aralığında bir fiyat belirlemeleri. rust oynuyorsan zaten ucube insanlarla oynamayı göze alıyorsun demektir. bunun parayla alakası yok oyunun kalitesi ile alakası varİyi ki de yapmıyorlar. Rust'da Türklerin trolleri fazlasıyla yeterli, fiyat yüksek olunca da farklı kitleye hitap ettiğinden daha kaliteli oluyor ortam. Bu tarz kaliteli oyunları ucuza oynamaktansa, daha fazla para verip ucube insanlarla oynamamayı tercih ederim. Bir online oyunun fiyatı kitleyi aşırı etkiliyor.
rusta da 5 para etmez demezsin bu arada... ikisini de aktif oynuyorum ama rust çok daha iyine alakası var ? rust denen 5 para etmez oyunla tarkov aynı mı ? tabii ki gidip 100 200 lira yapmayacaklar zaten burda kastım 500 1000 aralığında bir fiyat belirlemeleri. rust oynuyorsan zaten ucube insanlarla oynamayı göze alıyorsun demektir. bunun parayla alakası yok oyunun kalitesi ile alakası var![]()
Hocam bu tür oyunları seviyorsanız pişman olmazsınız acayip sarar sizi ama ben pek sevemiyom bu kadar gerçeklik bana göre değil
ÇOK ZORRgüle güle oyna çok kaliteli oyundur. fakat çok pahalı. tr'ye özel bir fiyatlandırma yapmadılar gitti.
TR toksitliği tek bir oyunla bağdaştırma kanka, Bütün online oyunlarda TR kitlesi aşırı toksittir bu 7-8 senedir globalde bile biliniyor, Zamanında LOL'de Avrupa serverine neden geçtiler sanıyorsun.ne alakası var ? rust denen 5 para etmez oyunla tarkov aynı mı ? tabii ki gidip 100 200 lira yapmayacaklar zaten burda kastım 500 1000 aralığında bir fiyat belirlemeleri. rust oynuyorsan zaten ucube insanlarla oynamayı göze alıyorsun demektir. bunun parayla alakası yok oyunun kalitesi ile alakası var![]()
Edge of Darkness sürümünü 2K ya almıştım şimdi 4K yi geçti hesabı dolar gibi yatırım amaçlı aldım sanırımÇOK ZORR![]()