Eyw yapmam da 4gb vram yetersiz kalmaya başlarsa beni hatırlarsın hayirli olsunHocam daha fazla sistem önerisi yapmazsınız müteşekkir olacağım.
Hocam öyle her çıkan oyunu oynayan biri değilim. Olur da bir iki seneye kendi gelirim olursa yükseltirim. Babama daha fazla yük olmayayım.Eyw yapmam da 4gb vram yetersiz kalmaya başlarsa beni hatırlarsın hayirli olsun
Bir kaç gün önce 1650S* vs RX 580 konusunda bende aynı fikri söyleyince sizin tarafınızdan ''hiç bir şey bilmiyorsun...Sanırım sende o GB yüksek olunca ekran kartını iyi sananlardansın'' gibi bir benzetme yapmıştınız.Ne ara fikir değiştirdiniz acaba hahahahEyw yapmam da 4gb vram yetersiz kalmaya başlarsa beni hatırlarsın hayirli olsun
Fikrim hala aynı hiç bir şey bilmiyorsun rx580 8gb vram i kullanamıyorHayırlı olsun güle güle kullanın darısı benim gibi sistem bekleyen arkadaşlara inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir kaç gün önce 1650S* vs RX 580 konusunda bende aynı fikri söyleyince sizin tarafınızdan ''hiç bir şey bilmiyorsun...Sanırım sende o GB yüksek olunca ekran kartını iyi sananlardansın'' gibi bir benzetme yapmıştınız.Ne ara fikir değiştirdiniz acaba hahahah
Yaş kaç merak ettim 10 yada 11 ? Neyse tartışmaya gerek yok her şeyi cümlelerinizden belli ediyorsunuz zaten .Fikrim hala aynı hiç bir şey bilmiyorsun rx580 8gb vram i kullanamıyor
Kullanan arkadaşlarım var mis gibi kullanıyor, RE 3 testlerine bakabilirsin 7.5 GB kullanıyor. VRAM olayı pek güç ile alakalı değil. Mesela GTA V oyununda texture quality normal ile very high arasında 1.5-2 GB VRAM farkı var neredeyse. Fakat fpse etkisi yok neredeyse. Tamamen vramden yiyor eğer kartta yeteri kadar vram yoksa fazla ısınmaya ve gereksiz yere ram kullanmaya başlıyor. O yüzden min 6 GB GDDR6 ya da 8 GB GDDR5 öneriyoruz. Yeni bir kart alınacaksa ve bütçe varsa 4 GB üstü almaya dikkat edilmeli.Fikrim hala aynı hiç bir şey bilmiyorsun rx580 8gb vram i kullanamıyor