hayırlı olsun kanka güle güle kullan. Bi sorum olcak benim ki de bugün kargoya verildi kargo takipte ups e teslim edilmek üzere bekletiliyor yazıyor bu ne anlama geliyorSonunda be artık konu açmayacam
hayırlı olsun kanka güle güle kullan. Bi sorum olcak benim ki de bugün kargoya verildi kargo takipte ups e teslim edilmek üzere bekletiliyor yazıyor bu ne anlama geliyorSonunda be artık konu açmayacam
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan inş.Beyler kargom 2 dakika önce geldi ve daha açmadım kargoyu ama hiç bir hasar yok çok şükür ups hayal kırıklığına uğratmadı çok mutluyum bu yüzden Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah saygılar sevgiler.
Merak ettiğim konu ise kutuyu açarken videoya çekeyim mi kanıt olsun diye. ? Vede bir anı.
Hayırlı olsun hocam.Beyler kargom 2 dakika önce geldi ve daha açmadım kargoyu ama hiç bir hasar yok çok şükür ups hayal kırıklığına uğratmadı çok mutluyum bu yüzden Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah saygılar sevgiler.
Merak ettiğim konu ise kutuyu açarken videoya çekeyim mi kanıt olsun diye. ? Vede bir anı.
ewt ya video alsana kral çok merak ediyorum hayalim be ustaBeyler kargom 2 dakika önce geldi ve daha açmadım kargoyu ama hiç bir hasar yok çok şükür ups hayal kırıklığına uğratmadı çok mutluyum bu yüzden Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah saygılar sevgiler.
bendede aynı diyor bende anlamadimhayırlı olsun kanka güle güle kullan. Bi sorum olcak benim ki de bugün kargoya verildi kargo takipte ups e teslim edilmek üzere bekletiliyor yazıyor bu ne anlama geliyor
hangi özelliklerini aldın mesela şu an ryzen 3500 sen hangisini aldın?Beyler kargom 2 dakika önce geldi ve daha açmadım kargoyu ama hiç bir hasar yok çok şükür ups hayal kırıklığına uğratmadı çok mutluyum bu yüzden Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah saygılar sevgiler.