kanka kargoya verildikten ne kadar sonra geldi ?Beyler kargom 2 dakika önce geldi ve daha açmadım kargoyu ama hiç bir hasar yok çok şükür ups hayal kırıklığına uğratmadı çok mutluyum bu yüzden Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah saygılar sevgiler.
Merak ettiğim konu ise kutuyu açarken videoya çekeyim mi kanıt olsun diye. ? Vede bir anı.
yanlış anladın herhalde kanka itopya kargoya verdikten sonra ups kaç güne getirdi7 8 gün
7-8 gün diyor işte, neresi yanlış.yanlış anladın herhalde kanka itopya kargoya verdikten sonra ups kaç güne getirdi
7 8 gün
kankam adamın açtığı konulari biliyorum ben de ilk gün sipariş verdim daha yeni verildi kargoya, az sakin sorucağımız bişeler var belki7-8 gün diyor işte, neresi yanlış.
Sistem 5 Eylül'de çıktı, adam direkt o gün verdi sipariş.
2-3 güne kargoya verdiler, 7-8 güne de kargo geldi.
senin ki kargoya ne zamab verildi peki kanka ve nerde oturuyonBenimki de cuma günü geldi. Benim kasada dikkatimi cekenn bisiy oldu. Egsoz faniyla öndeki fanların ışığı senkron degildi. Egsoz fanini 90 derece cevirip vidaladim
10 unda kargoya verildi. 11 i akşamı aldım. İstanbul'dayimkankam adamın açtığı konulari biliyorum ben de ilk gün sipariş verdim daha yeni verildi kargoya, az sakin sorucağımız bişeler var belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin ki kargoya ne zamab verildi peki kanka ve nerde oturuyon
eyvallah kanka sistemde durumlar nedir, hangi sorunları yaşadın10 unda kargoya verildi. 11 i akşamı aldım. İstanbul'dayim
Kargocu da bi iyiydi ki. Adam gitmeden kutuyu açıp bakmak istedim. Tabi buyrun dedi.kankam adamın açtığı konulari biliyorum ben de ilk gün sipariş verdim daha yeni verildi kargoya, az sakin sorucağımız bişeler var belki
senin ki kargoya ne zamab verildi peki kanka ve nerde oturuyon
Sistem güzel. Fanların tamaminda ve islemcide ince bir zırıltılı sesi var. Bir de 3600 un stock fani anlik olarak hizlanip yavaşlıyor sürekli. Ek olarak dün 4.2 ghz ve 1.1 volt uv ile stres testinde 108 dereceyi gördümeyvallah kanka sistemde durumlar nedir, hangi sorunları yaşadın
hey maşallah o neymiş öyle çok fazla değil mi kankaKargocu da bi iyiydi ki. Adam gitmeden kutuyu açıp bakmak istedim. Tabi buyrun dedi.
Sistem güzel. Fanların tamaminda ve islemcide ince bir zırıltılı sesi var. Bir de 3600 un stock fani anlik olarak hizlanip yavaşlıyor sürekli. Ek olarak dün 4.2 ghz ve 1.1 volt uv ile stres testinde 108 dereceyi gördüm