Neler Yeni

SONUNDA DA-3 GELDİ ÇOK MUTLUYUM

Messi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Onur
Hayırlı olsun.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
yanlış anladın herhalde kanka :) itopya kargoya verdikten sonra ups kaç güne getirdi
2 gün 😊😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartıni takarken vida takıyorsun ya vida nerden çıkıuor ekran kartin kutusundami
Anakart. 😊🤚

Hayırlı olsun.
Teşekkür Ederim allah olmayanlara nasip etsin ❤

2 gün 😊😂

Anakart. 😊🤚

Teşekkür Ederim allah olmayanlara nasip etsin ❤
Gençler bu arada sistemi denedim ısı değerleri olsun ssd olsun hepsi çok iyiydi sorun yok sistemde

anakartın kutusunda diye biliyorum ama yanlış olabilir
Doğru anakartta zaten 🤗😊

Hayırlı olsun bende heyecan ile bekliyorum =)
Sistem çok güzel ya şimdiden hayırlı olsun kardeşim

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Umarım hiçbir sorun olmaz. Ben Dadg2 sistemi aldım aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Tüketici Hakem Heyetine başvurdum bilirkişi rapor yazdı sonuç bekliyorum. Şansımı ...... ya. :(

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Umarım hiçbir sorun olmaz. Ben Dadg2 sistemi aldım aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Tüketici Hakem Heyetine başvurdum bilirkişi rapor yazdı sonuç bekliyorum. Şansımı ...... ya. :(
Hocam yanlış anlama ama da3 alsaydın keşke ya off ben biliyordum böyle güzel bir sistem çıkacak diye inşallah paranı alırsın da daha iyi bir sistem nasip Olur sana gerçekten adına üzüldüm. 😔 geçmiş olsun

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hocam yanlış anlama ama da3 alsaydın keşke ya off ben biliyordum böyle güzel bir sistem çıkacak diye inşallah paranı alırsın da daha iyi bir sistem nasip Olur sana gerçekten adına üzüldüm. 😔 geçmiş olsun
Ben 11/2019'da aldım. O zaman DA2 sistem bile yoktu. Ben değişim istedim bakalım. Şans bir kez olsun benden yana olmadı. Umarım sizler güzelce kullanırsınız. İçiniz rahat olsun. Bizim gibi insanlara özellikle sorunlu ürün denk gelir. Arıza çözülse o da olmuyor.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Ben 11/2019'da aldım. O zaman DA2 sistem bile yoktu. Ben değişim istedim bakalım. Şans bir kez olsun benden yana olmadı. Umarım sizler güzelce kullanırsınız. İçiniz rahat olsun. Bizim gibi insanlara özellikle sorunlu ürün denk gelir. Arıza çözülse o da olmuyor.
Reis benden sana tavsiye şimdi beni iyi dinle elindeki sistemi satacaksın kardeşim biraz daha bütçe kat üstüne bekle da yeni sistem çıkarsın al hiç kaçırma ama parayı hazırla ilk çıktığı gibi al sonra stoklarda kalmıyor. Sistemi aldıktan sonra ekipmanlarını da bütçe oldukça yükseltirsin. Kargo konusunda ise kargocu gelince beklet 1 dk sisteme iyice bak sonra direk test et baktın sorun var 14 gün içinde iade hakkın var yasalar her türlü senin yanında yani sana tavsiyem budur inşallah çok güzel sistemin olur da fps doyamazsın. Ben ilk defa böyle sistem aldım bundan önceki pc 16 yıllık desem? Neyse çok uzattım. 😂

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Reis benden sana tavsiye şimdi beni iyi dinle elindeki sistemi satacaksın kardeşim biraz daha bütçe kat üstüne bekle da yeni sistem çıkarsın al hiç kaçırma ama parayı hazırla ilk çıktığı gibi al sonra stoklarda kalmıyor. Sistemi aldıktan sonra ekipmanlarını da bütçe oldukça yükseltirsin. Kargo konusunda ise kargocu gelince beklet 1 dk sisteme iyice bak sonra direk test et baktın sorun var 14 gün içinde iade hakkın var yasalar her türlü senin yanında yani sana tavsiyem budur inşallah çok güzel sistemin olur da fps doyamazsın. Ben ilk defa böyle sistem aldım bundan önceki PC 16 yıllık desem? Neyse çok uzattım. 😂
Aynı firmadan asla alışveriş yapmam. İlk ve sondu. Ayrıca sorunlu sistemi satmam. Alacak adama yazık. Sistemi de satamam resmi süreçteyim.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası