Neler Yeni

sonunda fibere kavuşacağım

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
bu gün türktelekom geldi ve fiber bağlatacaklarını söylediler aşşağı sokakta fiber kutusu vardı ve sokaktakiler çok istediği için herkesin evine alt sokaktan fiber geliyor

1:ben adsl kullanıcısıyım fiber geldiğinde paket değişimi ne kadar tutar ? birde modem falan bizmi alıcaz nasıl olacak (türk telekomda taahhütüm var a markasına geçin demeyin)

2:türk telekom fiber paketleri fiyatları ne kadar uygunmu veya

3: paket değiştirirken ceza gibi bi miktar para ödeyecekmiyiz nasıl olacak bunun parası ne kadar

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
bu gün türktelekom geldi ve fiber bağlatacaklarını söylediler aşşağı sokakta fiber kutusu vardı ve sokaktakiler çok istediği için herkesin evine alt sokaktan fiber geliyor

1:ben adsl kullanıcısıyım fiber geldiğinde paket değişimi ne kadar tutar ? birde modem falan bizmi alıcaz nasıl olacak (türk telekomda taahhütüm var a markasına geçin demeyin)

3: paket değiştirirken ceza gibi bi miktar para ödeyecekmiyiz nasıl olacak bunun parası ne kadar
35mbps ye 110 lira ödüyoruz fiber fiyatları kazık ötesi.
VDSL modem alacaksın TT mi alıyor senmi bilmiyorum ama Keenetic omni dsl i çok met ettiler forumda
Paket değiştirirken ceza ödemiyosun yeni taahhüt açılıyor.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
35mbps ye 110 lira ödüyoruz fiber fiyatları kazık ötesi.
VDSL modem alacaksın TT mi alıyor senmi bilmiyorum ama Keenetic omni dsl i çok met ettiler forumda
Paket değiştirirken ceza ödemiyosun yeni taahhüt açılıyor.
kampanya falan olmazmı ya fiyatlar çok uçuk

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
kampanya falan olmazmı ya fiyatlar çok uçuk
Bilmiyorum ben ne kadar ailemi ikna etmeye çalışsamda millenicom yada türknete geçirmeye çalışsamda taahhüte 2 ay kala 2 yıllık taahhüt açıp 8mbps den 35mbps ye geçtiler.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Bilmiyorum ben ne kadar ailemi ikna etmeye çalışsamda millenicom yada türknete geçirmeye çalışsamda taahhüte 2 ay kala 2 yıllık taahhüt açıp 8mbps den 35mbps ye geçtiler.
parayı onlar veriyor boşver :D

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Öncelikle hayırlı olsun. Sizden ricam süreci fotoğraflar ve mümkünse videolar ile forumda paylaşmanız. DH Forum'da çok fazla görsel kaynak varken bu konu ile ilgili görsel kaynak yok denecek kadar az.
Fiber geldiğinde bağlantı türünü fibere geçirip hızı arttırmanız lazım. Modemi daha doğrusu router'ı telekom verecek.
Eh denilebilir. Fiberde 50Mbps 120-130Tl civarı tutuyor. 100Mbps ise 150-160tl. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.
Ödenmez.
VDSL Değil fibere geçiyor.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Tabi parayı onlar veriyor her ne kadar uyarsamda ama benim şu an internetim hızlı 50gb ı 25 saatte indirirken 5 saate indiriyorum ben memnunum.
bende 100 lük paket istiyorum milennicom baktımda şimdi taahhüt sıkıntı yaşatıyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Öncelikle hayırlı olsun. Sizden ricam süreci fotoğraflar ve mümkünse videolar ile forumda paylaşmanız. DH Forum'da çok fazla görsel kaynak varken bu konu ile ilgili görsel kaynak yok denecek kadar az.

Fiber geldiğinde bağlantı türünü fibere geçirip hızı arttırmanız lazım. Modemi daha doğrusu router'ı telekom verecek.

Eh denilebilir. Fiberde 50Mbps 120-130Tl civarı tutuyor. 100Mbps ise 150-160tl. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.

Ödenmez.

VDSL Değil fibere geçiyor.
knk görsel neyi paylaşıcamki altta adamlar çalışıyor işte :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp