Seninki de hayırlı olsun güle güle kullan, ben de rx9080 i bekliyordum 5090 bir anda geliştibütçem benim toplarken sadece kasa için 80-90k idi. ilk başlarda bende 5070 ti düşünüyodum sonradan bi kaç kişisel sebepten 9070xt le hem görünüş hemde performans olarak fena olmicak sistem topladım
Hahahshha bundan sonra öyle olacak gibiHer gün soğan ekmek o zaman![]()
Hayallerini her zaman yüksek tutucaksın, seni hayallerin yükseltir.hayırlı olsunda bu nasıl bi hayalmiş öyle . Bende 7500f 9060xt hayalini kuruyordum 3 ay önce aldım benım hayalin garibanlık seninkinin yanında 20 ver diyen dayı gibi![]()
Ben minecraft dan devam hocamhayırlı olsun güzel metin2 oynanır
Signal rgb, lian li uygulaması ile birlikte çalışmıyor hocam maalesef çok denedim. Başka fotoğraflar var ama boyutu büyük yüklenmiyor...hocam sizden ufak istek olcak renkleri RGB deilde tek renk bi şekilde uyumlu atabilirmisiniz fotoğraf olarak. tek tek program uğraşmak istemiyosanız signalrgb öneririm ben kullanıyorum çok kolaylaştırıyo
Arkadaşlar olunca mecbur beraber oynuyoruz5090 da alsan LOL oynuyosun) hayırlı olsun güzel bir pc olmuş
özellikler de dehşetül vahşet
çok güzel duruyor sizim sisteme şöle mor felan çok yakışır veya kırmızı renklerSignal rgb, lian li uygulaması ile birlikte çalışmıyor hocam maalesef çok denedim. Başka fotoğraflar var ama boyutu büyük yüklenmiyor...
Masallah baya guzel setup, renkler biryana katana beni aldıçok güzel duruyor sizim sisteme şöle mor felan çok yakışır veya kırmızı renkler
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
benim setupda böle. herkese daha iyisi nasip olur inşallah.
hahahahs yapalim hocam nasil istersenhayırlı olsun hocam benimki ile kapıştıralım mı![]()
taş gibi sistem 5080 ile takaslanır mı