Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

HAYIRLI OLSUN hocam mükemmel gözüküyor.🤩

bütçem benim toplarken sadece kasa için 80-90k idi. ilk başlarda bende 5070 ti düşünüyodum sonradan bi kaç kişisel sebepten 9070xt le hem görünüş hemde performans olarak fena olmicak sistem topladım
Seninki de hayırlı olsun güle güle kullan, ben de rx9080 i bekliyordum 5090 bir anda gelişti😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her gün soğan ekmek o zaman 😀
Hahahshha bundan sonra öyle olacak gibi 😂

hocam sizden ufak istek olcak renkleri RGB deilde tek renk bi şekilde uyumlu atabilirmisiniz fotoğraf olarak. tek tek program uğraşmak istemiyosanız signalrgb öneririm ben kullanıyorum çok kolaylaştırıyo

hayırlı olsun güzel metin2 oynanır

hayırlı olsunda bu nasıl bi hayalmiş öyle . Bende 7500f 9060xt hayalini kuruyordum 3 ay önce aldım benım hayalin garibanlık seninkinin yanında 20 ver diyen dayı gibi :D
Hayallerini her zaman yüksek tutucaksın, seni hayallerin yükseltir. 💪 😂😂😂

hayırlı olsun güzel metin2 oynanır
Ben minecraft dan devam hocam 😂😂

5090 da alsan LOL oynuyosun :)) hayırlı olsun güzel bir pc olmuş :) özellikler de dehşetül vahşet

hocam sizden ufak istek olcak renkleri RGB deilde tek renk bi şekilde uyumlu atabilirmisiniz fotoğraf olarak. tek tek program uğraşmak istemiyosanız signalrgb öneririm ben kullanıyorum çok kolaylaştırıyo
Signal rgb, lian li uygulaması ile birlikte çalışmıyor hocam maalesef çok denedim. Başka fotoğraflar var ama boyutu büyük yüklenmiyor...

5090 da alsan LOL oynuyosun :)) hayırlı olsun güzel bir pc olmuş :) özellikler de dehşetül vahşet
Arkadaşlar olunca mecbur beraber oynuyoruz 😂😂

Ekler

• IMG_7642.webp
    IMG_7642.webp
    1.1 MB · Hit: 38
Signal rgb, lian li uygulaması ile birlikte çalışmıyor hocam maalesef çok denedim. Başka fotoğraflar var ama boyutu büyük yüklenmiyor...
çok güzel duruyor sizim sisteme şöle mor felan çok yakışır veya kırmızı renkler
IMG-20251019-WA0002.webp

IMG-20251019-WA0003.webp

benim setupda böle. herkese daha iyisi nasip olur inşallah.

hayırlı olsun hocam benimki ile kapıştıralım mı :D

bu kadar para verdikten sonra LCD ekranı olan bir sıvı soğutma da tercih edilebilirdi gibi geldi ama gayet güzel gene de.

çok güzel duruyor sizim sisteme şöle mor felan çok yakışır veya kırmızı renkler
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

benim setupda böle. herkese daha iyisi nasip olur inşallah.
Masallah baya guzel setup, renkler biryana katana beni aldı 😂😂 ben de figürler koyacağim raf yapip böyle bir planım var

hayırlı olsun hocam benimki ile kapıştıralım mı :D
hahahahs yapalim hocam nasil istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,009
Üyeler
187,280
Son üye
ymirhan