Neler Yeni

Sonunda ilk sistemi mi aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci
Beyler baya uğraştım ve sonunda ilk sistemi mi aldım yardım eden herkese teşekkürler
Ramını 5600 mhz ssd sını 1 tb yapıp aldım alırım bi h.o şimdi bu sisteme monitör ve soğutucu lazım sistem gelmeden bunları almam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Gurkanpiro

80+ Gold
Beyler baya uğraştım ve sonunda ilk sistemi mi aldım yardım eden herkese teşekkürler
Ramını 5600 mhz ssd sını 1 tb yapıp aldım alırım bi h.o şimdi bu sisteme monitör ve soğutucu lazım sistem gelmeden bunları almam lazım yardımcı olursanız sevinirim
butce

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,515
İsim
Kerem Çavuş

indirimde fiyatı çok uygun soğutucu olarak bunu alırsın kasanın boyutuna baktım destekliyor

monitör olarak da bütçen artarsa bu çok öneriliyor

Mstfslnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Salan
Öncelikle hayırlı olsun. Aynı işlemci için ben bu soğutucuyu aldım henüz yeni aldım sende düşünebilirsin 2k civarı fiyatı var.
Thermalright Frost Commander 140 Black

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun. Aynı işlemci için ben bu soğutucuyu aldım henüz yeni aldım sende düşünebilirsin 2k civarı fiyatı var.
Thermalright Frost Commander 140 Black
Link atar mısın reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirimde fiyatı çok uygun soğutucu olarak bunu alırsın kasanın boyutuna baktım destekliyor

monitör olarak da bütçen artarsa bu çok öneriliyor
Renkli menklü bi şeyler almak istiyorum aslında reis

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Semih Tunçel
Öncelikle hayirli olsun. Tebrik ederim. Abdullah abinin de videosunu çektiği ve hemen alip kullandığım, çok da memnun olduğum söylediğin bütçeye için en iyi monitör bence bu :

https://app.hb.biz/hVJTaX3ZLAe2

Mstfslnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Salan
Link atar mısın reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renkli menklü bi şeyler almak istiyorum aslında reis

Top Bottom