Neler Yeni

Sonunda kasamı sipariş ettim!

Beren

80+ Gold
Hocam Max bu fiyata çıkabildim bundan başka çarem yoktu.
Bu arada kötü deme sebebim de kasanın üstüne ek fan takılmıyor , önü full mesh değil yarısı kapalı neden yarısını kapalı yapmışlar cidden aklım almıyor boşuna hava akışını etkiliyor ayrıca DARK kaliteli bir marka değil fanlar büyük ihtimal sesli çalışacak ama yine de sen beğendiysen problem yok .

ahenk'

80+ Silver
Bu arada kötü deme sebebim de kasanın üstüne ek fan takılmıyor , önü full mesh değil yarısı kapalı neden yarısını kapalı yapmışlar cidden aklım almıyor boşuna hava akışını etkiliyor ayrıca DARK kaliteli bir marka değil fanlar büyük ihtimal sesli çalışacak ama yine de sen beğendiysen problem yok .
Anladım hocam ama apu kullanacağım için çok sorun olacağını sanmıyorum. Sadece iskelet olsun diye aldım açıkçası

helpyardımplz

80+ Silver
Gold’a kadar Flash resmini çıkardım :)
Fotodaki kişi kim ya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam ama apu kullanacağım için çok sorun olacağını sanmıyorum. Sadece iskelet olsun diye aldım açıkçası
İlerde hangi ekran kartını takmayı düşünüyorsun ? bu arada seçtiğin kasadaki psu 456W veriyor olması lazım onu da söyliyeyim dedim.

ahenk'

80+ Silver
Fotodaki kişi kim ya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlerde hangi ekran kartını takmayı düşünüyorsun ? bu arada seçtiğin kasadaki PSU 456W veriyor olması lazım onu da söyliyeyim dedim.
İleride takarsam eğer 1650S. Ama 1 sene falan takmayacağımı düşünüyorum. Eğer takarsam kasa PSU değişeceğim zaten :)

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Top Bottom