-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hayırlı olsun senden daha çok mutlu oldum.Evet dostlarım öncelikle çok mutlu bir şekilde yazıyorum bu satırları çünkü çok çok uzun zamandır istediğim bir şeyi yaptım kendi bilgisayarımı topladım belki sizin için büyük bir şey değildi ama belki de 5 yıl civarında bir süre oldu en son gelen zamlardan sonra tamamen ümidimi kesmiştim belki çok iyi değil ama işimi görecek bir Pc yi çok uyguna topladım sadece güzel bir Klavye ve Mouse eksiğim var onuda almak için çabalıyorum
İ3 3240 3.40 GHz
H61 M DS2
8 Gb DDR 3 1600 MHz
Rx 560 4 Gb
120 Gb Ssd
Cs de daha hiç kod yazmadan sadece ayarları düşüğe çektiğimde 90 - 130 FPS alıyorum LoL de en düşükte 280 En yüksekte 150 alıyorum belki o kadar yüksek ve pahalı bir şey değil ama inanın mutluluğumu anlatamam Toplam 1100 TL gibi bir maliyeti var bana o kadar parça koşturdum o kadar pazarlık yaptım koştum çabaladım işten izin aldım azar yedim kovulma korkusu yaşadım ama olsun sonunda büyük bir mutluluk yaşadım bunu da sizinle paylaşmak istedim buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim hepinize iyi akşamlar dilerim
O biraz zor gibi hocam ama çok teşekkür ederimHayırlı olsun senden daha çok mutlu oldum.
Kalp krizinden giderEvet dostlarım öncelikle çok mutlu bir şekilde yazıyorum bu satırları çünkü çok çok uzun zamandır istediğim bir şeyi yaptım kendi bilgisayarımı topladım belki sizin için büyük bir şey değildi ama belki de 5 yıl civarında bir süre oldu en son gelen zamlardan sonra tamamen ümidimi kesmiştim belki çok iyi değil ama işimi görecek bir Pc yi çok uyguna topladım sadece güzel bir Klavye ve Mouse eksiğim var onuda almak için çabalıyorum
İ3 3240 3.40 GHz
H61 M DS2
8 Gb DDR 3 1600 MHz
Rx 560 4 Gb
120 Gb Ssd
Cs de daha hiç kod yazmadan sadece ayarları düşüğe çektiğimde 90 - 130 FPS alıyorum LoL de en düşükte 280 En yüksekte 150 alıyorum belki o kadar yüksek ve pahalı bir şey değil ama inanın mutluluğumu anlatamam Toplam 1100 TL gibi bir maliyeti var bana o kadar parça koşturdum o kadar pazarlık yaptım koştum çabaladım işten izin aldım azar yedim kovulma korkusu yaşadım ama olsun sonunda büyük bir mutluluk yaşadım bunu da sizinle paylaşmak istedim buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim hepinize iyi akşamlar dilerim
Umarım sana da nasip olur ama ben sadece ekran kartı için en az 200 kişiye mesaj atmışımdır şu olur mu bu olur mu 3 ay kadar sadece ekran kartı aradım 1 ay da işlemci anakart ram üçü için uğraştım emek araştırma yapınca cidden karşılığını alıyormuşsun ben bunu öğrendim dediğim gibi umarım sana da almak nasip olurhayalimdeki sistem (not ironi değildir)
Hayırlı olsun dostum güle güle kullanEvet dostlarım öncelikle çok mutlu bir şekilde yazıyorum bu satırları çünkü çok çok uzun zamandır istediğim bir şeyi yaptım kendi bilgisayarımı topladım belki sizin için büyük bir şey değildi ama belki de 5 yıl civarında bir süre oldu en son gelen zamlardan sonra tamamen ümidimi kesmiştim belki çok iyi değil ama işimi görecek bir Pc yi çok uyguna topladım sadece güzel bir Klavye ve Mouse eksiğim var onuda almak için çabalıyorum
İ3 3240 3.40 GHz
H61 M DS2
8 Gb DDR 3 1600 MHz
Rx 560 4 Gb
120 Gb Ssd