Neler Yeni

Sonunda Kendi Bilgisayarımı Topladım!

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Umuyorum ki hep en güzel şeyler seni bulur. Sistemini de baya uyguna toplamışsın , hayırlı olsun 🙏

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Evet dostlarım öncelikle çok mutlu bir şekilde yazıyorum bu satırları çünkü çok çok uzun zamandır istediğim bir şeyi yaptım kendi bilgisayarımı topladım belki sizin için büyük bir şey değildi ama belki de 5 yıl civarında bir süre oldu en son gelen zamlardan sonra tamamen ümidimi kesmiştim belki çok iyi değil ama işimi görecek bir Pc yi çok uyguna topladım sadece güzel bir Klavye ve Mouse eksiğim var onuda almak için çabalıyorum

İ3 3240 3.40 GHz
H61 M DS2
8 Gb DDR 3 1600 MHz
Rx 560 4 Gb
120 Gb Ssd

Cs de daha hiç kod yazmadan sadece ayarları düşüğe çektiğimde 90 - 130 FPS alıyorum LoL de en düşükte 280 En yüksekte 150 alıyorum belki o kadar yüksek ve pahalı bir şey değil ama inanın mutluluğumu anlatamam Toplam 1100 TL gibi bir maliyeti var bana o kadar parça koşturdum o kadar pazarlık yaptım koştum çabaladım işten izin aldım azar yedim kovulma korkusu yaşadım ama olsun sonunda büyük bir mutluluk yaşadım bunu da sizinle paylaşmak istedim buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim hepinize iyi akşamlar dilerim 😊
Hayırlı olsun :) senden daha çok mutlu oldum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Evet dostlarım öncelikle çok mutlu bir şekilde yazıyorum bu satırları çünkü çok çok uzun zamandır istediğim bir şeyi yaptım kendi bilgisayarımı topladım belki sizin için büyük bir şey değildi ama belki de 5 yıl civarında bir süre oldu en son gelen zamlardan sonra tamamen ümidimi kesmiştim belki çok iyi değil ama işimi görecek bir Pc yi çok uyguna topladım sadece güzel bir Klavye ve Mouse eksiğim var onuda almak için çabalıyorum

İ3 3240 3.40 GHz
H61 M DS2
8 Gb DDR 3 1600 MHz
Rx 560 4 Gb
120 Gb Ssd

Cs de daha hiç kod yazmadan sadece ayarları düşüğe çektiğimde 90 - 130 FPS alıyorum LoL de en düşükte 280 En yüksekte 150 alıyorum belki o kadar yüksek ve pahalı bir şey değil ama inanın mutluluğumu anlatamam Toplam 1100 TL gibi bir maliyeti var bana o kadar parça koşturdum o kadar pazarlık yaptım koştum çabaladım işten izin aldım azar yedim kovulma korkusu yaşadım ama olsun sonunda büyük bir mutluluk yaşadım bunu da sizinle paylaşmak istedim buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim hepinize iyi akşamlar dilerim 😊
Kalp krizinden gider 😂

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
hayalimdeki sistem (not ironi değildir)
Umarım sana da nasip olur ama ben sadece ekran kartı için en az 200 kişiye mesaj atmışımdır şu olur mu bu olur mu 3 ay kadar sadece ekran kartı aradım 1 ay da işlemci anakart ram üçü için uğraştım emek araştırma yapınca cidden karşılığını alıyormuşsun ben bunu öğrendim dediğim gibi umarım sana da almak nasip olur 😊✌️

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hayırlı uğurlu olsun. Bol FPS'ler dilerim hocam. İnanın ben de sizin kadar sevindim. :) ^^

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu

İ3 3240 3.40 GHz
H61 M DS2
8 Gb DDR 3 1600 MHz
Rx 560 4 Gb
120 Gb Ssd

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan

Top Bottom