Neler Yeni

Sonunda neden virüsten korktuğumu çözdüm

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
3 sebepten dolayı oluyormuş

1. OKB :
OKB, düşünceleri tekrar etmeye neden olan psikolojik bir rahatsızlıktır
2. Anksiyete bozukluğu :
Adındanda anlaşılabileceği gibi kaygılanmak ve bunu durdurmamak. Buda psikolojiktir
3. Paranoyaklık :
Delilik, aklını kaçırmak vs.
İnşallah bu korku bundan sonra sona erecek ve düzgün konular gelmeye devam edicek. İyi forumlar.

rech

80+ Bronze

1. OKB :
2. Anksiyete bozukluğu :
Adındanda anlaşılabileceği gibi kaygılanmak ve bunu durdurmamak. Buda psikolojiktir
3. Paranoyaklık :
İnşallah bu korku bundan sonra sona erecek ve düzgün konular gelmeye devam edicek. İyi forumlar.
Bunu bir psikolog veya psikiyatristten mi mi öğrendiniz. Kendi kendinize bu tanıyı koymuşsanız böyle çıkarımlarda bulunmayın.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Bunu bir psikolog veya psikiyatristten mi mi öğrendiniz. Kendi kendinize bu tanıyı koymuşsanız böyle çıkarımlarda bulunmayın.
Katılıyorum. İnternetten belirtilerine bakılarak insanın kendine tanım koyması çok yanlış.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır fakat iyice araştırmaya çalıştım. Belirtiler, ne oldukları vs. Fakat ben böyle olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda gideceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum. İnternetten belirtilerine bakılarak insanın kendine tanım koyması çok yanlış.
Yakın zamanda gideceğim.

Kontfire

80+ Silver

1. OKB :
2. Anksiyete bozukluğu :
3. Paranoyaklık :
Paranoyaklik değil de OKB ve Anksiyete bozukluğu bunlar.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
artık interneti olan herkes doktor ahjfKdzkf 6 yıl okumaya son. ben de internete bakıp kendime teşhis koymaya çalıştım ama doktor bambaşka seyler söyledi. paranoyaklik bambaska bir evredir muhtemelen değilsindir ama doktorla konuşursun.
internetten bu tür şeyler ogrenilmez en basitinden parmağım agriyor yazarsin kanser bile yazan sayfalar çıkıyor bildiğin çöplük yuvası Bilgi kirliliği

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Paranoyaklık çok farklı bir şey..

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe

1. OKB :
2. Anksiyete bozukluğu :
3. Paranoyaklık :
neyimvar.gov.tr

Hiç olmazsa daha iyi tanı koyarsınız. Ayrıca doktoroda yönlendiriyor

Edit: Hala Güncelleniyormuş :/

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Durum bu kadar ciddiyse Apple'a geç rahat et :)

Çok önemli bir insan değilseniz ya da çok büyük paralarla uğraşmıyorsanız kafaya takmayın. Kim ne yapsın sizin bilgilerinizi.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Durum bu kadar ciddiyse Apple'a geç rahat et :)

Çok önemli bir insan değilseniz ya da çok büyük paralarla uğraşmıyorsanız kafaya takmayın. Kim ne yapsın sizin bilgilerinizi.
Telefon apple zaten. Bilgisayarda sabah akşam tarama yapıyorum. Virüs inmesinden korkmuyorum zaten. Korktuğum şey linkten virüs bulaşması. Mesela geçen limke tıkladım anonymous yazıyordu sadece. Bende telefonu sıfırladım fakat halla içim rahat etmiyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,439
Üyeler
161,998
Son üye