Neler Yeni

Sonunda Ultima-3060Ti sistemi aldım, H.O, G.O?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,207
İsim
Necati
çok değişiklik yapıyorlar parçalarda, bende ultima-5500 almayı planlıyordum vok friday almadan önce, harbiden şuan tekrar baktımta ekran kartlarını 3 fanlıya felan çevirmişler. Bütçem bu kadar olsaydı alırdım şahsen yan bileşenleri de kaliteli olan bir sistem. Benim vok fridayın değşmesi gereken çok şeyi var anakarttan psuya :D
Her dakika birşeyler değişiyor aşırı stok sorunları var hemen bitiyor , 4 aydır arıyorum psikolojim bozulmuştu artık kurtuldum şimdi gerçekten..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden bu sisteme 5500 işlemci verirlerki
Bu düşük bütçe için , bunun bi üstü blade-5600 onda da 5600x var şuan ellerinde normal 5600 stoğu yok hem bitmiş

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Güzel hayırlı olsun

İşlemci iyi yetmez ise biraz O\C yapılabilir 💪

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Bu sistemi direk 3060ti stokta kaçırmadan gördüm aldım sizce nasıl sistem?

Hayırlı olsun bende az önce blade-5600 ü satın aldım aslında az daha para ekleyip onu alsaydınız daha iyi olabilirmiş
2nizede hayırlı olsun güzel sistemler

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,207
İsim
Necati

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Hocam bunu aldım ya ister istemez buna gücüm yetti. Bana red dead 2 yi ultra açsa ben okeyim

Hocam vardı ama tuf modeli değildi

Hocam otomasyon işi yapıyoruz bugün tesisat işinde soğukta dışarıda 6 saat kazma kürek çalıştık üzerine bu gelince ilaç gibi oldu
Hocam ultrada 80-85 fps verir h.o

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Önce Biostan XMP aç
Sonra resizable bar’ı aktif et

Bu ayarlar tamp performans almanı sağlar güzel bir windows güzel bir driver kurulumu işlem tamam 👌

Basrii

80+ Bronze
Önce Biostan XMP aç
Sonra resizable bar’ı aktif et

Bu ayarlar tamp performans almanı sağlar güzel bir windows güzel bir driver kurulumu işlem tamam 👌
Hocam bu windows nasıl kurulur bilmiyorum baya bir pc cahiliyim bu konularda. Üzerinde gelen dene sürümü ile yola devam etsem olmaz mı?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Hocam bu windows nasıl kurulur bilmiyorum baya bir pc cahiliyim bu konularda. Üzerinde gelen dene sürümü ile yola devam etsem olmaz mı?

bnde deneme sürümü w10 pro vardı orjinal yaptım şımdidide w11proya yükselttim sağlam CMD yi yönetici olarak çalıştırın yoksa olmuyor.

Basrii

80+ Bronze

bnde deneme sürümü w10 pro vardı orjinal yaptım şımdidide w11proya yükselttim sağlam CMD yi yönetici olarak çalıştırın yoksa olmuyor.
Hocam sistem elime ulaştığı zaman farklı bir konuda bunu tartışmak daha iyi olur bence

CptSpork

80+ Bronze
Hocam şimdi sistem elime ulaştı diyelim ben ekran kartını montajladım ve start verdim. Ne gibi bir yol izlemem gerek sonrasında
Ekran kartını takıyorsun zaten bir sürü videosu var kolay bir işlem, ardından bilgisayar açıldıktan sonra arkadaşın dediği gibi xmp ayarını aç ve test programları indir. FurMark ile ekran kartı, CrystalDiskMark ile disk, Cinebench R23 - Prime95 ile işlemci ve en son da Memtest86 ile ram testi yap.
Donanım arşivinin videosu vardı bilgisayar alındıktan sonra yapılması gerekelner diye onada bakabilirsin anlattığım test aşamaları aynı

En son tüm testler bittikten sonra sıfır windows kurmanı öneririm

Top Bottom