Neler Yeni

Sonunda Yeni Bilgisayarımı Sipariş Ettim, Teşekkürler.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
X1.5 özelleştirilmesi gibi duruyor
Hayırlı olsun canavar olmuş bence dört dörtlük sistem olmuş her şey çok iyi

Teşekkür ederim. X1.5 özelleştirmesi değil de aynı sitenin PC Sihirbazı kısmından topladım. İstediğim bazı parçalar özelleştirme kısmında yoktu.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Teşekkür ederim. X1.5 özelleştirmesi değil de aynı sitenin PC Sihirbazı kısmından topladım. İstediğim bazı parçalar özelleştirme kısmında yoktu.
Olsun yine de güzel sistem yani canavar tek kelime ile

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
O sisteme dark gitmemiş ya.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Kasa dışında her şey harika. Kasa kalacaksa sirkulasyon yetersizliğini baskılamak için ilerde sıvı soğutma şart. İş ve render için core performance boost etkin olması gerekir ve bu ayar için stok soğutucular ne yazık ki yetersiz.

Teşekkür ederim. Kasayı ben de çok isteye isteye almadım ya. Sitede daha güzel bir model yoktu. Sistem tek satıcıdan çıksın istedim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Teşekkür ederim. Kasayı ben de çok isteye isteye almadım ya. Sitede daha güzel bir model yoktu. Sistem tek satıcıdan çıksın istedim.
Anladım. Ama sonradan değiştirmeni öneririm.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil

Sorun yok, doğru fan dizilimi yaparsan kullanılmayacak düzeyde bir kasa değil. Stok soğugucu ile rendering de 80 dereceye çıkıyor 3700x'ler. Bende sıvı soğutma var "anca" renderingte 66'yı geçmiyor. Anakart 1.5 voltaj veriyor nerdeyse. AMD ısınmıyor fakat cpb açık olmadıkça. 😄

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gecikmeli de olsa yeni iş-render-oyun bilgisayarımı sipariş edebildim. Elime geçtikten sonra tecrübelerimi de paylaşabilirim. Buradan bu süreçte bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bildiğimizi düşünsek de bazı şeyleri gözden kaçırabiliyoruz. Sorup öğrenmekte, istişare etmekte her zaman fayda var. Hepinize bundan daha iyi bilgisayarların nasip olması dileğiyle. Teşekkürler.

İşlemci: AMD Ryzen™ 7 3700X (Oyun değil iş ve render işleri için yüksek tuttum.)
Anakart: Asus PRIME X570-P (Aslında gönlümden Asrock X570 Phantom Gaming 4 geçiyordu, stok kalmadı.)
RAM: Kingston 16GB(2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz HyperX Fury
Ekran Kartı: Galax RTX2070 Super EX Gamer White
HDD: Seagate Barracuda 2TB 7200 RPM
SSD: Kingston A2000 1TB 2200MB/2000MBs NVMe
Kasa: Dark Guardian PRO
PSU: Seasonic 750W 80+ Bronze M12II-750 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı
owowowowoow.Sistem mükemmel hayırlı olsun.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Sorun yok, doğru fan dizilimi yaparsan kullanılmayacak düzeyde bir kasa değil. Stok soğugucu ile rendering de 80 dereceye çıkıyor 3700x'ler. Bende sıvı soğutma var "anca" renderingte 66'yı geçmiyor. Anakart 1.5 voltaj veriyor nerdeyse. AMD ısınmıyor fakat cpb açık olmadıkça. 😄
Bütçe ayırdıkça yeni bir soğutucu aklımda olsun. Teşekkürler :)

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ne kadar verdin hepsine toplam
h.olsun şimdiden

Top Bottom