Emin misin hocam? Eğer öyleyse aynı fiyata aldığım ithalatçı olanı iade edip bunu alayımOvergame resmi sony satıcısıdır güvenle alabilirsin, hayırlı olsun. Kampanya yapıyorlar dönem dönem
Emin misin hocam? Eğer öyleyse aynı fiyata aldığım ithalatçı olanı iade edip bunu alayımOvergame resmi sony satıcısıdır güvenle alabilirsin, hayırlı olsun. Kampanya yapıyorlar dönem dönem
Bilmiyordum öğrenmiş oldum sağolun hocam, aldığımı iade edip buradan alayım. Son bir soru daha sorayım, hangi rengi önerirsiniz, siyah almıştım ben, beyaz alacaktım ama zamanla solar diye almadım, siyah da çok hoşuma gitmedi, gri mi alsam diyorum, ikisinin ortasıEvet, kardeşim 2 sene önce bizzat gidip yerinden aldı, razer satıcısı ayrıca güvenilirler
Alıntıyı görüntüle
Bilmiyordum öğrenmiş oldum sağolun hocam, aldığımı iade edip buradan alayım. Son bir soru daha sorayım, hangi rengi önerirsiniz, siyah almıştım ben, beyaz alacaktım ama zamanla solar diye almadım, siyah da çok hoşuma gitmedi, gri mi alsam diyorum, ikisinin ortası
Silver aldım hocam, silver sonradan satışa sunuldu, son üretim gelme ihtimali var. Son sürüm olup olmadığını nasıl anlayabilirimValla ben alsam cam kırmızısı yada silver
Silver aldım hocam, silver sonradan satışa sunuldu, son üretim gelme ihtimali var. Son sürüm olup olmadığını nasıl anlayabilirim