Sony Dualsense Kablosuz Ps5 Oyun Kolu (Sony Eurasia Garantili) 🔥 3 renk

Emin misin hocam? Eğer öyleyse aynı fiyata aldığım ithalatçı olanı iade edip bunu alayım

Evet, kardeşim 2 sene önce bizzat gidip yerinden aldı, razer satıcısı ayrıca güvenilirler

1717166906102.png

Evet, kardeşim 2 sene önce bizzat gidip yerinden aldı, razer satıcısı ayrıca güvenilirler

Alıntıyı görüntüle
Bilmiyordum öğrenmiş oldum sağolun hocam, aldığımı iade edip buradan alayım. Son bir soru daha sorayım, hangi rengi önerirsiniz, siyah almıştım ben, beyaz alacaktım ama zamanla solar diye almadım, siyah da çok hoşuma gitmedi, gri mi alsam diyorum, ikisinin ortası 😄

Bilmiyordum öğrenmiş oldum sağolun hocam, aldığımı iade edip buradan alayım. Son bir soru daha sorayım, hangi rengi önerirsiniz, siyah almıştım ben, beyaz alacaktım ama zamanla solar diye almadım, siyah da çok hoşuma gitmedi, gri mi alsam diyorum, ikisinin ortası 😄

Valla ben alsam cam kırmızısı yada silver

Bu kolların nesilleri var. İlk çıkanlar 100 saate ulaşmadan drift sorunu çıkarıyor.

Silver aldım hocam, silver sonradan satışa sunuldu, son üretim gelme ihtimali var. Son sürüm olup olmadığını nasıl anlayabilirim

seri kodunda yıl ve ay tarihi yazıyor diye biliyorum, olmazsa tam model kodu ile internetten bulabiliriz

Geri