Çift kollusunu 20.5k ya buldum da diskli sevemiyorum kaba gözüküyor keşke tam ortadan yapsalarmış. Tasarımını bozmazdı en azından hemde dijital versiyonu gibi gözükürdü.Hepsiburada
Trendyol
![]()
Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu Dijital Sürüm (Eurasia Garantili) 825 GB Fiyatı - Trendyol
Sony Playstation 5 Digital Edition 825 Gb (İTHALATÇI GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İthalatçı garantili be usta 17k vermişim zaten 3k için riske girmeye değmez.Teknofas - Teknolojiye Dair Herşey
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları teknofas.com'da. Fiyatlarımızı Görmeden Teknoloji Ürünleri Almayın. %100 Güvenli Alışveriş. 24 Saatte Kargo. Stoktan Hızlı Teslimat.www.teknofas.com
burce koduyla 500tl indirim oluyordu sanırım bi de.![]()
Sony Playstation 5 Dijital Versiyon Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları teknofas.com'da. Fiyatlarımızı Görmeden Teknoloji Ürünleri Almayın. %100 Güvenli Alışveriş. 24 Saatte Kargo. Stoktan Hızlı Teslimat.www.teknofas.com
Çift kollusunu 20.5k ya buldum da diskli sevemiyorum kaba gözüküyor keşke tam ortadan yapsalarmış. Tasarımını bozmazdı en azından hemde dijital versiyonu gibi gözükürdü.