Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 Slim 18.499 TL 🔥

redstar28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Fazlı Kerem Çoban
Daha önceden buradan alan arkadaşlar varsa ürün hakkında bilgi verebilir mi?

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bahadır Kara
Ürün ithalatçı garantili ve satıcı amazon değil ALB bilişim. Bu satıcıdan alıp memnun olanlar varsa olabilir ancak ithalatçı garantili fiyatlar zaten bu aralıklarda diye hatırlıyorum.

Düzenleme: Şikayet var üzerinden şikayette bulunanalar olmuş satıcıyı iyi araştırmanızı öneririm.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Gürkan Yıldırım
ps5 den pek anlayan birisi değilim slim olmayanda bu seri daha mı iyi yani oyun oynamak tv bağlamak için bunu mu almak gerekiyor bir de cd girişi yok sanırım ssd ile mi oyun atıyoruz içine

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre
ps5 den pek anlayan birisi değilim slim olmayanda bu seri daha mı iyi yani oyun oynamak tv bağlamak için bunu mu almak gerekiyor bir de cd girişi yok sanırım ssd ile mi oyun atıyoruz içine
Tüm serilerini televizyona bağlayabiliyorsunuz ayrıca cd girişi olmayınca tek fark cdli oyun oynayamıyorsunuz sadece kendi dijital mağazasından dijital oyun satın alıp oynuyorsunuz yani tek fark her türlü oyun sizin ama cd ile alınca fiziksel oluyor tabi.

ErdmTrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Erdem Uğur Terzi
Amazon konusunda yakın zamanda ciddi anlamda sıkıntı yaşamış biri olaraktan çokta fazla güvenmenizi tavsiye etmem. (Benim aldığım üründe hem Satıcı Amazon du hemde gönderici)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Fazladan 10 bin TL vermek isteyen varsa alır tabi.

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
Arkadaşlar 4-5 gün öncede aynı bu fiyata düşmüştü sipariş vermiştim ALB Bilişimdi satıcı ürün dün geldi , ilk defa ps kullanıcısıyım içinde dönüştürücü koymamışlardı benimkinde elektrikçiden aldım.
Ürünü açtım çalıştı kendisinde kolda falan bir sorun yoktu fakat bilmediğimden soruyorum oyun oynarken çok ısınıyor ve birazda sesli çalışıyor bu normalmidir ilk defa kullandığım için bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önceden buradan alan arkadaşlar varsa ürün hakkında bilgi verebilir mi?
Yorumumu yazdım hocam

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
Amazon güvenilir lakin aldığınız ürün amazon garantisinde değil amazon aracı sadece garantilik durumda firma ile muhattap olacaksınız ve bu ürünler distirbütör tarafından getirilmediği için esnafın insiyatifine kalmış yani demem o ki garantisiz ps5 alacaksanız en azından yurt dısından getirtin 11-12 bin civarına geliyor bozulursa at çöpe yenisi al zaten tr distirbütör fiyatıyla aynı paraya geliyor onlarda 25k civarı.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Gürkan Yıldırım
Tüm serilerini televizyona bağlayabiliyorsunuz ayrıca cd girişi olmayınca tek fark cdli oyun oynayamıyorsunuz sadece kendi dijital mağazasından dijital oyun satın alıp oynuyorsunuz yani tek fark her türlü oyun sizin ama cd ile alınca fiziksel oluyor tabi.
bunu almak mantıklı peki dijital mağazada çok pahalıdır oyunları

Top Bottom