Claw's
80+ Silver
Amazon müşteri memnuniyeti konusunda bana en az sıkıntı çıkaran yer.Daha önceden buradan alan arkadaşlar varsa ürün hakkında bilgi verebilir mi?
Tüm serilerini televizyona bağlayabiliyorsunuz ayrıca cd girişi olmayınca tek fark cdli oyun oynayamıyorsunuz sadece kendi dijital mağazasından dijital oyun satın alıp oynuyorsunuz yani tek fark her türlü oyun sizin ama cd ile alınca fiziksel oluyor tabi.ps5 den pek anlayan birisi değilim slim olmayanda bu seri daha mı iyi yani oyun oynamak tv bağlamak için bunu mu almak gerekiyor bir de cd girişi yok sanırım ssd ile mi oyun atıyoruz içine
Yorumumu yazdım hocamDaha önceden buradan alan arkadaşlar varsa ürün hakkında bilgi verebilir mi?
bunu almak mantıklı peki dijital mağazada çok pahalıdır oyunlarıTüm serilerini televizyona bağlayabiliyorsunuz ayrıca cd girişi olmayınca tek fark cdli oyun oynayamıyorsunuz sadece kendi dijital mağazasından dijital oyun satın alıp oynuyorsunuz yani tek fark her türlü oyun sizin ama cd ile alınca fiziksel oluyor tabi.