isikt11
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
evet öyle olabilir ama piyasası bu şekilde olduğu için ben de bu fiyatı önerdimFat Kasa Çok Isınıyor Hocam.
Alınmaz.
evet öyle olabilir ama piyasası bu şekilde olduğu için ben de bu fiyatı önerdimFat Kasa Çok Isınıyor Hocam.
Alınmaz.
Kırık olduğu için GTA 5 COD serisinin bazı oyunları PES 13 ve Fifa 15 vardı sanırım. Kaç GB olduğunu pek hatırlamıyorum, bir sıkıntısı yok stabil ve sessiz çalışıyor. Hatta Slim kasaya göre aşırı sessiz bence.Tam olarak detaylı anlatır mısın ürünü? Yanında oyun var mı? Kaç GB? Sıkıntısı var mı?
700-750benim 2 kol aynı fat kasa kırık içinde 4-5 ( gta 5 blur fifa18 nba fifa street ) oyun cd le de 12-13 tane oyun var pes9 pes11-12-13 monoploy felan sizce ne kadara gider 150 gb
Şanslısın diyeyim fat kasalar genelde çok ısınıyor kasma donma oluyor. Almak istemeyceklerdir dediğim gibi hem disk okuyucusu da bozulabiliyor.Ne sıkıntısı var ki yıllar oldu alalı hala taş gibi?
@isikt11 Sanırım 80GB. Bir kaç tane de CD oyunum vardı onları da bulursam verebilirim.Kırık olduğu için GTA 5 COD serisinin bazı oyunları PES 13 ve Fifa 15 vardı sanırım. Kaç GB olduğunu pek hatırlamıyorum, bir sıkıntısı yok stabil ve sessiz çalışıyor. Hatta Slim kasaya göre aşırı sessiz bence.