Perfectshot06
Moderatör
Dahası
H9;
H7;
H3;
M9:
M3;
NasipBİM'e ne zaman gelirler?
Bizim arkadaş 32 inch monitör kullanıyor, o da yetmiyor yan monitörü 24 inchVicdansızlar, insan bi 1080P oynayan FPS'cileride düşünür de 24" ekler.
CS:GO oynayan bi ben kaldım herhalde mibarek. Herkes 27 inç 2k da oynuyor. O koca ekran da nasıl oynuyorlar. Bir de curved. Hayretle izliyorum bazen kendilerini.
@RevDeisDou Kulaklığı sanki Dell Allienware tasarlamış gibi.
24 cidden çok ideal benim için. 27 ye bir kaç kere oturdum ama ekran büyüklüğü yüzünden köşelere odaklanamadım ve rezaletti. Allah'ım sen bana XL2546K nasib et. O günü iple çekiyorum.Bizim arkadaş 32 inch monitör kullanıyor, o da yetmiyor yan monitörü 24 inch![]()
Bu monitör 4k dı bu fiyata alınmasının imkanı yok24 cidden çok ideal benim için. 27 ye bir kaç kere oturdum ama ekran büyüklüğü yüzünden köşelere odaklanamadım ve rezaletti. Allah'ım sen bana XL2546K nasib et. O günü iple çekiyorum.
Sinerji şuan 8.900 ₺ ye satıyor ve cidden çok pahalı ama o DyAc+ özelliği sayesinde diğer oyuncuların önüne geçebiliyorsun. Harika bir özellik ve ghosting zerre yok. Ayrıca TN panel olmasına karşın renk kalitesi VA ya yakınBu monitör 4k dı bu fiyata alınmasının imkanı yok