ipadler butcemi asiyor hocam 2. el almaya da pek yonelmiyorum temiz sıkıntısız bulmak zor olacaktir baska oneriniz var midiriPad + Apple Pencil ikilisinden şaşma. Sıfır alamıyorsan 2. el.
7, 8, 9. nesiller.
İstemeye istemeye Samsung Tab S6 Lite öneriyorum.ipadler butcemi asiyor hocam 2. el almaya da pek yonelmiyorum temiz sıkıntısız bulmak zor olacaktir baska oneriniz var midir
İstemeye istemeye Samsung Tab S6 Lite öneriyorum.
Kimse bilemez onu. Apple cihazlar genel olarak sorunsuzdur ama 2 yıl boyunca kim kullandı nasıl kullandı yere düştü mü sıvı teması oldu mu?hocam bu modelin garantisi bitmis sizce basim agrir mi alirsamiPad 7 Apple Fiyatları, Sıfır, İkinci El Tabletler sahibinden.com'da
iPad 7 Apple tablet bilgisayar ilanları uygun fiyatları ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam matepad pro + M pencil önerir misiniziPad + Apple Pencil ikilisinden şaşma. Sıfır alamıyorsan 2. el.
7, 8, 9. nesiller.
nasıl soru çözme? öğretmen fln iseniz soru çözüm videoları hazılrıyorsanız grafik tableti olur galibaMerhaba, arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi genellikle soru çözeceğim bir tablet onerisi verebilir misiniz bütçemi henüz belirlemedim 5000bin ve alti gibi bir fiyat olarak kafamizda belirleyelim
Google uygulamalarının olmadığını bilerek alınız.Hocam matepad pro + M pencil önerir misiniz
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Öğretmen değil öğrenciyim ve genelde öğretmenlerin attığı soruları çözebilmek, video izlerken not alabilmek için istiyorum. Huawei matepad pro ve matepad 11 modeli guzel gibi onerir misiniznasıl soru çözme? öğretmen fln iseniz soru çözüm videoları hazılrıyorsanız grafik tableti olur galiba![]()
olur tabii ki ama fazla bilgim bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olursa daha iyi olur. yanlış bilgi vermek istemem. çok naziksiniz bu aradaÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Öğretmen değil öğrenciyim ve genelde öğretmenlerin attığı soruları çözebilmek, video izlerken not alabilmek için istiyorum. Huawei matepad pro ve matepad 11 modeli guzel gibi onerir misiniz
Yardımınız için teşekkür ederim. Tablet konusunda açılan bazı konulara baktım ve bu bütçe aralığında ipad 9. nesil, matepad pro ve matepad 11 öneriliyor. Hangisi bütçeme uygun olursa onu alacağım. İyi akşamlarolur tabii ki ama fazla bilgim bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olursa daha iyi olur. yanlış bilgi vermek istemem. çok naziksiniz bu arada![]()