Sorumluluğum olmadan biriken vergi borçları

Byofitz

80+
Reaksiyon skoru
0
Adıma kayıtlı 3 farklı araç var ve yıllar öncesinden bu araçlar

benim sorumluluğumdan çıkarak ya biryerlerde yakalanmış yada hurdaya ayrılmış v.b

bu 3 araçtan 1 tanesinin bilgilerine sahibim diğer 2 si ise ne ruhsatına nede belgelerine sahibim

bu araçlardan biri hurda parçalanmış halde diğeri bir başka şahıs tarafından polise yakalatılmış ve 3700 tl ceza kesilmiş adıma

ve bu 3 araca yıllardır benim sorumluğum olmadan vergi borçları birikmiş

bu araçları trafikten sildirmem gerek ne gibi yollar izlememiz gerekiyor lütfen yardımcı olun

İyide abi arabalar üzerine kayıtlı iken senin sorumluluğundan çıkamaz ki bu araçlar . Arabalar üzerinden çıkarmadan 3. şahıslara neden nasıl geçti ?
Borçlar katlanabilir dikkat et özeliikle polise olan . Resmiyette arabalar senin üzerinde olduğundan devlet seni vergiden mükellef görüyor diğer sahipleri istesede vergi borçlarını ödeyemezlerdi zaten . Bizim 1.6 şahin vardı borç karşılığı almıştık , üzerimize geçmemişti araba . Daha sonra mobesenin önüne parketmişiz çektiler arabayı eski sahibinin vergi borcundan dolayı . Araba çok temiz çok güzeldi borcunu ödeyip alalım dedik yapamadık üzerine kayıtlı olan ödüyebiliyor sadece. Üzerine kayıtlı olan adamda ölmüş oğullarıda almamış arabayı , hurdaya gitti güzelim araba . Kısacası benim bildiğim kadarıyla sildiremiyorsun . En iyisi bence trafik polislerine veya notere sorman . Allah yardımncın olsun

Üzerinde Hiçbir Varlığın Olmadığı Sürece Borca Girme Derdinde Yok

Geri