- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi servisi yoktu bende yerel bir tamirciye verdimTamirde Acer'in kendi yetkili servisine mi yoksa yerel bir tamirciye mi verdiniz?
Kendi servisi yoktu bende yerel bir tamirciye verdimTamirde Acer'in kendi yetkili servisine mi yoksa yerel bir tamirciye mi verdiniz?
Bios sıfırlama işlemini kısaca anlatır mısın?BİOS'u sıfırla sorun yüksek ihtimal çözülecek. Çözülmezse yardımcı olacağım merak etme
İstanbul'da kendi yetkili servisleri var. Onlara verseniz kargoyla alıyorlar. Tamircilere güven olmaz. Yine de BIOS'u sıfırlamayı denerim dersen PC açılırken F2'ye bas tam Acer logosu gözükmeden önce. Ama kaçırmıyım dersen PC'nin düğmesine basar basmaz F2'ye basıp çek. BIOS geldiğinde ok tuşlarıyla gezin, bir yerde "Load Default Settings" gibi bir şey olacak. Onunla sıfırlayabilirsin.Kendi servisi yoktu bende yerel bir tamirciye verdim
İstanbul'da kendi yetkili servisleri var. Onlara verseniz kargoyla alıyorlar. Tamircilere güven olmaz. Yine de BIOS'u sıfırlamayı denerim dersen PC açılırken F2'ye bas tam Acer logosu gözükmeden önce. Ama kaçırmıyım dersen PC'nin düğmesine basar basmaz F2'ye basıp çek. BIOS geldiğinde ok tuşlarıyla gezin, bir yerde "Load Default Settings" gibi bir şey olacak. Onunla sıfırlayabilirsin.
Dediğinizi yaptım ama yine aynı yere geldi, daha sonra tekrar otomatik onarım hazırlanıyor falan dedi. Ekran kartı hatayı verdiğinde intel kendi ekran kartını kullanıyordu. Biosta falan bir yerlerde nvidia gpusunu devre dışı bırakma şeyi var mı?Bilgisayarını kapat açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a gir .Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne gel ve Enter'a bas. Save & Exit diyerek çık.
Zaten masaüstü laptop'larda Intel HD'ye bağlıdır.Dediğinizi yaptım ama yine aynı yere geldi, daha sonra tekrar otomatik onarım hazırlanıyor falan dedi. Ekran kartı hatayı verdiğinde intel kendi ekran kartını kullanıyordu. Biosta falan bir yerlerde nvidia gpusunu devre dışı bırakma şeyi var mı?
Yanımda flash bulunmuyor hocamZaten masaüstü laptop'larda Intel HD'ye bağlıdır.
CMD ile Minidump dosyasını bir flash'a kopyalayıp atma imkanınız var mı?
Telefonun dosyalarına belki kopyalanabilir. Bir deneyin.Yanımda flash bulunmuyor hocam
Şimdi bios sürümüne baktım 1.22 diyor en son çıkan bios sürümüne baktım o da 1.22, biosum güncelmiş yani. Adam neden güncel değil dedi ki. Bu arada telefona olmuyorTelefonun dosyalarına belki kopyalanabilir. Bir deneyin.
Herhangi bir depolama biriminiz yoksa aklıma başka bir şey gelmiyor. dir komutu ile CMD'den kontrol edin belki .dmp'leri açabiliyordur.Şimdi bios sürümüne baktım 1.22 diyor en son çıkan bios sürümüne baktım o da 1.22, biosum güncelmiş yani. Adam neden güncel değil dedi ki. Bu arada telefona olmuyor
Herhangi bir depolama biriminiz yoksa aklıma başka bir şey gelmiyor. dir komutu ile CMD'den kontrol edin belki .dmp'leri açabiliyordur.
Tekrardan merhaba, dün cmd ile yerel disk C'yi yani ssdyi komple silmiştim. Bugün her zaman kullandığım format belleğimi bir arkadaşımdan aldım ve format atmaya çalıştım ama aşağıdaki gibi hata verdi, çözümü var mıdır?Bilgisayarını kapat açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a gir .Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne gel ve Enter'a bas. Save & Exit diyerek çık.
Aşağıdaki gibi yazmışsınız ama aşağıda bir şey yokTekrardan merhaba, dün cmd ile yerel disk C'yi yani ssdyi komple silmiştim. Bugün her zaman kullandığım format belleğimi bir arkadaşımdan aldım ve format atmaya çalıştım ama aşağıdaki gibi hata verdi, çözümü var mıdır?
Fotoğraf yüklemiştim ama olmamıp sanırımAşağıdaki gibi yazmışsınız ama aşağıda bir şey yok