Sorun ekran kartında mı monitörde mi?

zeken

80+
Reaksiyon skoru
47
Beyler ikidir bilgisayar açıkken monitör siyah ekrana düşüyor pc açık klavye ledleri falan aktif ilk seferinde otomatik reset attı pc kendine düzeldi 2.seferde artık kendim kapadım fişleri falan çekip biraz bekledim. Sorunun monitörde olmadığını düşünüyorum. Çünkü görüntü olmadığı sırada aç kapa yaptıgımda benq yazısı geliyor sorun ne olabilir bilgisi olan var mıdır ?

Beyler ikidir bilgisayar açıkken monitör siyah ekrana düşüyor pc açık klavye ledleri falan aktif ilk seferinde otomatik reset attı pc kendine düzeldi 2.seferde artık kendim kapadım fişleri falan çekip biraz bekledim. Sorunun monitörde olmadığını düşünüyorum. Çünkü görüntü olmadığı sırada aç kapa yaptıgımda benq yazısı geliyor sorun ne olabilir bilgisi olan var mıdır ?
Ekran kartı, psu ne kaç watt?

Bunlar düzgün markalar ise pc uyku modu açık olabilir onu kapatın. Görüntü giderse ilk önce monitörden hdmi yada display hangisini kullanıyorsanız onu çıkarın geri takın.

Olmadı mı ekran kartında ve monitörde farklı kablo ve slotlar da deneme yapın.

Pc de tek slot ram çalıştırın (her iki slot iki ram'i de deneyin) ve sorunun devam edip etmediğine bakın

Driver'ı ddu ile silin, windows driver updata kapatıp tekrar driver kurun.

Kaspersky deneme sürümü indirip tam tarama yapın

Geri