Neler Yeni

Sorun windowsta olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Canberk
Sistemim:

Windows 10 Pro
Ryzen 5 5600
RX 6700 XT
2x8 3200 mhz ram
b450m s2h v2 anakart
750 +80 silver psu..

Güncel kullandığım driver 22.11.2.. Windows bios her şey updateli ama sanki bilgisayarda bir sorun var gibi hissediyorum format atsam mı? Şu an bilgisayarımı updateli güncel kullanıyorum ama windowsu başka bi şekilde cracklemiştim. Format atsam sıkıntı çözülür mü? Bi de Mozilla hariç bütün tarayıcılarda donanım hızlandırıcıyı kapatmama rağmen full ekran video izlerken ekran göz kırpıyor.

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Sistemim:

Windows 10 Pro
Ryzen 5 5600
RX 6700 XT
2x8 3200 mhz ram
b450m s2h v2 anakart
750 +80 silver psu..

Güncel kullandığım driver 22.11.2.. Windows bios her şey updateli ama sanki bilgisayarda bir sorun var gibi hissediyorum format atsam mı? Şu an bilgisayarımı updateli güncel kullanıyorum ama windowsu başka bi şekilde cracklemiştim. Format atsam sıkıntı çözülür mü? Bi de Mozilla hariç bütün tarayıcılarda donanım hızlandırıcıyı kapatmama rağmen full ekran video izlerken ekran göz kırpıyor.
İlk olarak ASLA crack Windows kullanma. Çünkü buna gerek yok. İnternette satılan orijinal Windows köyleri var. 50-100 lira aralığında bir adet al. Formatını at. Driverlerı kur. Başka bir sorun yaşamazsın. Özellikle gpu driverına dikkat et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak ASLA crack Windows kullanma. Çünkü buna gerek yok. İnternette satılan orijinal Windows köyleri var. 50-100 lira aralığında bir adet al. Formatını at. Driverlerı kur. Başka bir sorun yaşamazsın. Özellikle gpu driverına dikkat et.
50-100 tl olan ile 10 tl olan arasındaki fark nedir?

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Satıcıyı tanımıyorum. Yorumları iyi gibi. Bu konuda şuna dikkat etmelisin. İki tür key var. Biri OEM diğeri RETAİL. OEM key kendini anakarta gömer. İleride anakartı değiştirirsen yeni key almak zorundasın. RETAİL ise öyle değil. Anakart değiştirsen de keyi tekrar kullanabilirsin. İkisinin de birbirine göre avantaj ve dezavantajları mevcut. Bunları göz önünde bulundurarak tercih yapmanı öneririm.

Top Bottom