3000 serisi cıktı ve sen hala sorunlu 980 diyosun alacaksan adam gibi paranı biriktir 2000 yada 3000 serisi ekran kartı al.Kart sorunlu olduktan sonra çok ucuz olsa ne olur? Sorunu çözülebilir birşeyse alınabilir duruma göre.
3000 serisi cıktı ve sen hala sorunlu 980 diyosun alacaksan adam gibi paranı biriktir 2000 yada 3000 serisi ekran kartı al.Kart sorunlu olduktan sonra çok ucuz olsa ne olur? Sorunu çözülebilir birşeyse alınabilir duruma göre.
Usta sanırım yanlışlıkla beni alıntıladın.3000 serisi cıktı ve sen hala sorunlu 980 diyosun alacaksan adam gibi paranı biriktir 2000 yada 3000 serisi ekran kartı al.
Özür dilerim usta ya acel3den senin yorumuna cevap vermişim kusura bakmaUsta sanırım yanlışlıkla beni alıntıladın.
3000 serisi cıktı ve sen hala sorunlu 980 diyosun alacaksan adam gibi paranı biriktir 2000 yada 3000 serisi ekran kartı al.Alıntıyı görüntüle
Sizce böyle bir kart alınıp tamir vs edilir mi yoksa uğraşmaya değmez mi fiyat çok uygun.
980TI kötü bir kart değil ki. Kendisi1660TI Dengi bir kart.3000 serisi cıktı ve sen hala sorunlu 980 diyosun alacaksan adam gibi paranı biriktir 2000 yada 3000 serisi ekran kartı al.
Yorumunuz için teşekkürler980TI kötü bir kart değil ki. Kendisi1660TI Dengi bir kart.
Zaten adamın amacı ucuza alıp tamir edip kullanmak sen bir de adama piyasada uçmuş olan kartları söylüyorsun.
Bu arada sorunun ne olduğunu anlamadım saçma bi sorunu var kartı incelemeden bilemezsin
1750 tl 1500 zorlayacaktı ama tamirde anlamıyorumEğer tamirinden falan anlıyorsan Çok ölü fiyattan iste verirse al.
Tamamda ekran kartları ucuzlucak diyolar yaza doğru bilmiyorum ama bu devirde 980 le fln adam akıllı fps alamasın düzgün bi pc için min 2060980TI kötü bir kart değil ki. Kendisi1660TI Dengi bir kart.
Zaten adamın amacı ucuza alıp tamir edip kullanmak sen bir de adama piyasada uçmuş olan kartları söylüyorsun.
Bu arada sorunun ne olduğunu anlamadım saçma bi sorunu var kartı incelemeden bilemezsin
o kadar para verilmez. Boşver.Yorumunuz için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
1750 TL 1500 zorlayacaktı ama tamirde anlamıyorum
Eğer tamirinden falan anlıyorsan Çok ölü fiyattan iste verirse al.
? 1660TI dengi bir kart diyorum nasıl adam akıllı fps alamicaksın?Tamamda ekran kartları ucuzlucak diyolar yaza doğru bilmiyorum ama bu devirde 980 le fln adam akıllı fps alamasın düzgün bi pc için min 2060
2000tl ye gtx 980 zorlayacağım sizce bunu satıp almaya değer mi ?o kadar para verilmez. Boşver.
Hayır2000tl ye gtx 980 zorlayacağım sizce bunu satıp almaya değer mi ?
İmzadaki kartı *2000tl ye gtx 980 zorlayacağım sizce bunu satıp almaya değer mi ?