Sorunlu MSI Coreliquid 240R ve 360R Sahiplerine Ücretsiz Değişim

Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar bu soğutuculara sahip olanlar bilirler. Kronik sorunları var. Belki de garantide aynısı ile değişim yaptırmış ya da ücret iadesi almış olanlarınız vardır.
Ben 2 kez garantide yenisi ile değiştirdim fakat hepsinde aynı sorun çıktı.

Amerika'dan yayın yapan Greg Salazar isimli Youtuber'ın çağrısı ile MSI Amerika bu soğutucuya sahip olanlara, sorunsuz olan alternatif soğutucular göndermeyi kabul etti.
Video'yu buradan izleyebilirsiniz:

MSI Amerika'nın Değişim İlanına buradan ulaşabilirsiniz: https://us.msi.com/Landing/liquid-cooler-swap-application

Biz de birleşerek sesimizi MSI Türkiye'ye duyuralım.

Düzenleme: Arkadaşlar MSI'a mail attım. Cevap yazmışlar. Değişim çağrısı tüm dünyada geçerliymiş. Sizin soğutucunuz da sorunlu olanlardan ise yukarıdaki bağlantıda seri numarasını yazıp değişim sürecini başlatabilirsiniz.
Bana son gönderdikleri soğutucu sorunlu olmayan bir soğutucuymuş.

Greetings, Thank you for contacting MSI Support.
We regret to learn that you have been experiencing difficulty with our products.

According to the provided serial number, your unit is not an affected unit from our recall.
Kindly contact the local service center as below for further support regarding the issue, thank you.
Please note that our liquid cooler recall is a global recall.

Son düzenleme:
V2 olanında sorun yok diyorlardı, zaten TR'de de değiştiriyorlar ücretsiz.

evet bende öyle gördüm duydum değişim yapılıp v2 geliyordu sorunu v2 ile çözüldü diye biliyorum senin değişimler v2 değil miydi

evet bende öyle gördüm duydum değişim yapılıp v2 geliyordu sorunu v2 ile çözüldü diye biliyorum senin değişimler v2 değil miydi
son gönderdikleri v2 demek ki. şimdilik bir sorunu yok ama diken üstündeydim ha bozuldu ha bozulacak diye.

Geri