Neler Yeni

Rehber Sorunlu SSD'ler ve Sorunları

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Öncelikle bilgisayarınızda bulunan Microsoft .NET Framework, Microsoft Visual C++ ve DirectX yazılımlarının güncel sürümlerini kullandığınızdan emin olunuz.

Bilgisayarınızın BIOS, Chipset, ekran kartı ve diğer aygıtlarının, Windows 10 işletim sistemi ile uyumluolan güncel sürücülerini kurunuz.

Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.
teşekkür ederim deneyeceğim

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mustafa
128gb m2 ssd artı 1tb hdd şeklinde laptop kullanıyorum haliyle 128 yetersiz oyunlar hdd de bende ssd alıp ona geçirmek istiyorum ama nerdeyse hepsi sorunlu kingston a400 ya da crucial bx 500 almayı düşünüyorum bx500 deki momentum cache benzeri kingstonda vardı bu gerekli mi hangisini tercih etmeliyim 480 gb alacağım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
128gb m2 SSD artı 1tb HDD şeklinde laptop kullanıyorum haliyle 128 yetersiz oyunlar HDD de bende SSD alıp ona geçirmek istiyorum ama nerdeyse hepsi sorunlu kingston a400 ya da crucial bx 500 almayı düşünüyorum bx500 deki momentum cache benzeri kingstonda vardı bu gerekli mi hangisini tercih etmeliyim 480 gb alacağım.
Oyun için M2 SSD almaya hiç gerek yok. BX500'nin sağlığı diğerlerine nazaran daha hızlı düşüyor. A400 alabilirsiniz güzel bir SSD. İndirimde benim kullandığım SSD'yi bulursanız alabilirsiniz (imzam da).

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mustafa
Oyun için M2 SSD almaya hiç gerek yok. BX500'nin sağlığı diğerlerine nazaran daha hızlı düşüyor. A400 alabilirsiniz güzel bir SSD. İndirimde benim kullandığım SSD'yi bulursanız alabilirsiniz (imzam da).
Baktım şimdi hocam aralarında 80 lira gibi bi fark düşük görürsem tercih ederim fakat 60 tl de termal macuna ayırdığım için bu fiyatlardan alamam gibi benimde görüdügüm kadarıyla m2 ve düz ssd arasında oyunlarda 1sn falan fark var takıldığım konu momentum cacheydi oda fazla faydalı değil sanırım günlük kullanımda teşekkürler

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Baktım şimdi hocam aralarında 80 lira gibi bi fark düşük görürsem tercih ederim fakat 60 TL de termal macuna ayırdığım için bu fiyatlardan alamam gibi benimde görüdügüm kadarıyla m2 ve düz SSD arasında oyunlarda 1sn falan fark var takıldığım konu momentum cacheydi oda fazla faydalı değil sanırım günlük kullanımda teşekkürler
Momentum Cache özelliği RAM tüketiyor yaklaşık 3 GB falan.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Arkadaşlar disk birleştirme yaptım team gx1 480 gb ssdye sonuç bu

edit: 2 saat sonra yine aynı oldu bi b.. a yaramadı yani bozuk lanet ssd

Son düzenleme:

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
50 okuma hızındada kullanmak pek sağlıklı değil :)) ayrıca yeşil ekran sorunum devam ediyor ssd denmi ekran kartındanmı çözemedim bi türlü

Top Bottom