Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Üç kuruşluk eşeğin beş paralık sıpası olur.
Üç kuruşluk eşeğin beş paralık sıpası olur.
Değerler gayet iyi hatta biraz fazla iyi.
Hic kullanmadığım icin olabilirDeğerler gayet iyi hatta biraz fazla iyi.
Aha @Emirhandkee bir GX1 vakası daha, @Virgil hocam aynı SSD bende de var. Maalesef sorunlu bir SSD imzamdan konuma gidebilirsin. GX1 SSD Sorunu diye konu açıp beni etiketlersen güzel olur. Geçmiş olsun.arkadaşlar bende gx1 de aldım şu sorunu ve yeşil ekran aldım büyük ihtimalle kaynağı bu SSD oyunda falanda degil masaüstünde iken
Öncelikle bilgisayarınızda bulunan Microsoft .NET Framework, Microsoft Visual C++ ve DirectX yazılımlarının güncel sürümlerini kullandığınızdan emin olunuz.arkadaşlar bende gx1 de aldım şu sorunu ve yeşil ekran aldım büyük ihtimalle kaynağı bu SSD oyunda falanda degil masaüstünde iken
Hemen aldım yeni vakayıAha @Emirhandkee bir GX1 vakası daha, @Virgil hocam aynı SSD bende de var. Maalesef sorunlu bir SSD imzamdan konuma gidebilirsin. GX1 SSD Sorunu diye konu açıp beni etiketlersen güzel olur. Geçmiş olsun.
İçindeki kullanılabilir hücreyi temsil ediyor. Düştükçe performans kaybı olur.Hocam bu ssdlerin sağlık durumu ne manaya geliyor ve sağlık düştükçe ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
Güzel olur.1 gün JD LE Serisi alıp aralıksız test mi yapsam?